Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

“Ελληνική Υπερηφάνεια”


Πριν λίγες μέρες στο Αργοστόλι, στην Πλατεία Καμπάνας, δίπλα στο Benetton, άνοιξε το μαγαζί της …στάμπας! Το όνομα που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες εντυπωσιάζει προκλητικά Ελληνικά! “Ελληνική Περηφάνεια”!
Μας εντυπωσίασε και θελήσαμε να το γνωρίσουμε! Στην βιτρίνα του μαγαζιού, σε πρώτο πλάνο, αντικρύσαμε οικόσημα Κεφαλονίτικα! Αλήθεια, εσείς έχετε ψάξει στο Libro d’Oro να δείτε από που βαστά η σκούφια σας;
Μεταξύ άλλων στο μαγαζί μπορείτε να βρείτε μπλούζες σε ότι στάμπα κι αν φανταστείτε, παντελόνια ανδρικά, σακίδια πλάτης, ασημένια κοσμήματα για το λαιμό!
Επίσης ενημερώνουμε τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομικούς-Λιμενικούς-Πυροσβέστες) ότι αν σας λείψει κάποια υπηρεσιακή μπλούζα τώρα το καλοκαίρι, μπορείτε να την προμηθευτείτε από το συγκεκριμμένο μαγαζί.
elliniki perifaneia
Και ερχόμαστε στο κυρίως …περιεχόμενο! Στις στάμπες!
Μπορείτε στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς (συγκρίσεις τιμών με Πάτρα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα), να τυπώσετε οπουδήποτε θέλετε (πέτρα, ασήμι, πλαστικό, γυαλί, σουβέρ, αναπτήρες, μπλούζες κλπ) το λογότυπο της επιχείρησης σας! Και οτιδήποτε άλλο έχετε βάλει κατά νου! Επισκεφτείτε το και θα μας θυμηθείτε!
Σας το παρουσιάζουμε!
elliniki perifaneia
Στοιχεία Επικοινωνίας / Contact Details
Επωνυμία / Name : Χαλιώτη Αργυρώ
Περιοχή / Area: Δρακοπουλου 12 – Πλατεία Καμπάνας – Αργοστόλι
Τηλέφωνα / Tel.: 26713-00970
FAX : -2671300970
mail : roula2stef@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :