Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Χέρι Χέρι ΕΥΡΩΚΟ-ΔΗΣΥ



Στήριξη στα μέτρα της Κυβέρνησης, εξάγγειλε δια του στόματος του εκπροσώπου του το ΕΥΡΩΚΟ. 

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γεωργάλλας εκπρόσωπος τύπου του ΕΥΡΩΚΟ δήλωσε ότι, «Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι μέτρα που υπηρετούν το όραμα μας να κτίσουμε ένα ισχυρό κράτος που να δημιουργεί έσοδα, να γεννά υπεραξίες, να έχει ανταγωνιστικότητα, να είναι ελκυστικό σε επενδύσεις, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να μας κάνει περήφανους» είπε για να προσθέσει ωστόσο ότι «τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν είναι όμως αρκετά για να εξαλείψουν τα προβλήματα που δημιούργησαν στον τόπο μας η κακοδιαχείριση, τα λάθη και οι αμαρτίες δεκαετιών.
 Θα χρειαστούμε και άλλα μέτρα. Για αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις προτάσεις και τις εισηγήσεις μας στην Κυβέρνηση»

Εύκολα λοιπόν μπορούμε να συμπεράνουμε την συστημική σημασία του εν λόγω κόμματος. Είναι στην ουσία το ανάχωμα που δημιούργησε το πολιτικό σύστημα απέναντι στο Εθνικιστικό κίνημα. Πολλοί συμπατριώτες μας, ξεγελάστηκαν από τις πατριωτικές κορώνες των πολιτικών Πινόκιο που το στελεχώνουν. 

Τώρα όμως, οι μάσκες έπεσαν και έτσι το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο ανάχωμα, το οποίο θα αποτύχει αφού ο λαός ξύπνησε και άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η μόνη διέξοδος είναι το Εθνικιστικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :