Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ... ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ... ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΑΡΟΠΛΑΝΟΥ,,,


Κομμάτι από σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους, το οποίο εκτιμάται πως ανήκει σ' ένα από αυτά που έπεσαν πάνω στους Δίδυμους Πύργους (11 Σεπτεμβρίου 2001), βρήκε η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Times».

Το τμήμα εντοπίστηκε την Τετάρτη από επιθεωρητές γειτονικού κτηρίου στην περιοχή του Νότιου Μανχάταν και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν ευδιάκριτο αριθμό αναγνώρισης της αμερικανικής εταιρείας Boeing. Περίπου 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις που είχαν σημειωθεί με αεροπλάνα στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και την Πενσυλβάνια.

Ήδη, δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας της Νέας Υόρκης έχουν προχωρήσει σε σήμανση του οικοδομικού τετραγώνου ανάμεσα στην «Park Place» στο ύψος 51 και «Murray Street» στο ύψος 50 και αντιμετωπίζεται πλέον ως «σκηνή εγκλήματος».

Αστυνομικοί τράβηξαν φωτογραφίες του αντικειμένου και του σημείου όπου βρέθηκε ανέπαφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, Paul Browne, «ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση σχετικά με το αν θα γίνουν λεπτομερείς έλεγχοι στο έδαφος για τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων».



Δεν υπάρχουν σχόλια :