Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΒΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ



ANEL532
Μ’ έναν… φλογερό λόγο του (καταϊδρωμένου) προέδρου Πάνου κορυφώθηκε σήμερα το μεσημέρι το συνέδριο των (λεγόμενων) «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Μιλώντας σε 985 άτομα απ’ όλη την Ελλάδα (αυτή είναι η χωρητικότητα της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ), και παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος Πάνος, δικαιολογώντας απόλυτα τον χαρακτηρισμό που του’ χουμε δώσει («αριστεροδεξιοκεντρώος») υιοθέτησε τον Καραμανλή (τον «εθνάρχη»), τον Παπανδρέου (τον Ανδρέα), αλλά και τον Βελουχιώτη, υποστηρίζοντας ότι τους εκπροσωπεί όλους μαζί:
«Καταφέραμε να ενώσουμε Ελληνίδες και Έλληνες από όλο το φάσμα του πολιτικού χθες, καταφέραμε να ενώσουμε ανθρώπους που πίστεψαν στην Ευρώπη των εθνών – κρατών, που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα, πολίτες οι οποίοι ανήκαν στο πατριωτικό Κέντρο, που οι μυλόπετρες της μεταπολίτευσης διέλυσαν μετά το ‘74. Ελληνίδες και Έλληνες που προέρχονταν από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»
KAMMENOS29
Ανθρώπους από την πατριωτική Αριστερά οι οποίοι προέταξαν την απελευθέρωση της Ελλάδος από το πολιτικό όφελος. Και θυμηθείτε ότι την γέφυρα του Γοργοποτάμου τίναξαν στον αέρα ο Ζέρβας μαζί με τον Βελουχιώτη».
Υποστήριξε ότι τον… λοιδορούν και τον… λασπολογούν τα ΜΜΕ, από τα οποία είναι… αποκλεισμένος (παρ’ όλα αυτά μέρα παρά μέρα είναι στα τηλεπαράθυρα -αυτών που τον… αποκλείουν- με ερωτήσεις αβανταδόρικες):
«Θέλω να σας πω ότι αυτό το διάστημα χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα, προκειμένου να μας κάνουν να σιωπήσουμε, από λοιδορία μέχρι λάσπη, τόση λάσπη δεν έχει πέσει ποτέ στη μεταπολίτευση. Αλλά αποκαλύπτονται κάθε μέρα που περνάει. Μας έκαναν πρωτοσέλιδα και σπατάλησαν ώρες τηλεοπτικού χρόνου για να μας χτυπήσουν… Αργήσαμε και αργήσαμε γιατί παράλληλα με τον πόλεμο της λάσπης, παράλληλα με τον πόλεμο του αποκλεισμού, δεχθήκαμε και οικονομικό πόλεμο».
Δήλωσε πως θα τιμήσει τις συμφωνίες που έχει κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ (ξέρετε τώρα, plan B, υπουργείο Αμύνης και Εξοπλιστικών προγραμμάτων και δε συμμαζεύεται…):
«Όπως δεν αλλάζουν και οι συμφωνίες που έχουμε κάνει με τα κινήματα που συμπορευόμαστε μέχρι σήμερα, όμως θα πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να φέρουμε κοντά μας πολίτες που είναι έτοιμοι να συμπαραταχθούν σε ένα μεγάλο Δημοκρατικό και Πατριωτικό Τόξο, γιατί έχουμε μπροστά μας εθνικές εκλογές-γιατί θα καταρρεύσει αυτή η κυβέρνηση- περιφερειακές εκλογές, αλλά και ευρωπαϊκές εκλογές».
Επίσης, δεν παρέλειψε -το πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη- να μιλήσει για «νεοναζιστές» και «σβάστικες», και τόλμησε αυτή η γραφική φιγούρα της πολιτικής να κατηγορήσει τους Έλληνες εθνικιστές ότι «πληρώνονται» (από ποιους πρόεδρε Πάνο;), κρίνοντας προφανώς εξ’ ιδίων τα αλλότρια:
«Και επειδή, η μοίρα τα φέρνει έτσι, η αντίσταση των Ελλήνων ήταν αντίσταση πανεθνική, αλλά κάποιοι οδήγησαν μετά στον εμφύλιο σπαραγμό. Αυτόν θα τον αποφύγουμε. Εγγυητές είμαστε εμείς, εμείς θα ενώσουμε όλο τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα από πού κατάγεται πολιτικά, και σβάστικες στην Ελλάδα δεν θα υψωθούν ποτέ ξανά είτε είναι οι σβάστικες Γερμανών κατακτητών, είτε είναι σβάστικες νεοναζιστών που πληρώνονται, προκειμένου να φέρουν τον διχασμό την πατρίδα μας».
Τέλος, ευχήθηκε «καλό δρόμο» στους 985 ταλαίπωρους που ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα για να γεμίσουν το ΣΕΦ:
«Καλό δρόμο σε όλους και σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας».
(ΥΓ) 1: Το «κλου» του συνεδρίου: εμφανίστηκε στο βήμα ο… γίγας της πολιτικής Νίκος Νικολόπουλος και «με παρρησία και χωρίς περιστροφές» ζήτησε… συγνώμη γιατί υπερψήφισε το Μνημόνιο 2 (όπως είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο Πάνο). Και με μια συγνώμη καθάρισε!
(ΥΓ) 2: Καλό δρόμο προς τον σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής, προσωρινέ πρόεδρε Πάνο. Ο (πρώην) πρόεδρος Γιώργος (Καρατζαφέρης) σε περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :