Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Θέλουν και δικαιώματα στο ηλεκτρικό ρεύμα οι Τούρκοι.



Μετά τις προκλητικές δηλώσεις για το Φ.Α και το προκλητικό δημοσίευμα όπου ζητούσαν δικαιώματα στο χρυσό της κεντρικής τράπεζας, οι Τούρκοι τώρα ζητούν και το 30% των ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών της Κύπρου. 

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο λεγόμενος "υπουργός δημοσιονομικών" των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ. Συγκεκριμένα, ο ψευδουπουργός, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου θα ζητήσει να πληρώσουν οι κατοχικές αρχές το ρεύμα που τους παρέχεται δωρεάν από το 1964 μέχρι σήμερα. 

Τότε, δήλωσε ότι «εάν μας έδωσαν αυτοί ηλεκτρικό ρεύμα, εμείς τους δώσαμε νερό». Προσθέτοντας στην συνέχεια όσον αφορά τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος "άλλωστε το 30% μας ανήκει".  Είναι πλέον προφανές το γεγονός ότι οι Τούρκοι ξεσαλώνουν εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των κυβερνώντων. 

Το τουρκικό παραλήρημα συνεχίζει ακάθεκτο καθώς η ανυπαρξία και η υποχωρητικότητα της κυβέρνησης μας τους δίνει το δικαίωμα να το κάνουν. Η πολιτική Αναστασιάδη, βαδίζει τον δρόμο που χάραξε η πολιτική Χριστόφια, ουσιαστικά και οι δύο είναι εξαιρετικά ικανοί στο να κάνουν επικύψεις στις Τουρκικές σκοπιμότητες. 

Το σθένος, τη δύναμη το θάρρος και την ανδρεία να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις, με τρόπο που αρμόζει σε ένα σοβαρό κράτος είναι δια μέσω ενός Εθνικού Κράτους, πράγμα που απέχουν κατά πολύ οι υφιστάμενοι πολιτικοί μας αξιωματούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :