Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Συνέντευξη-παραλήρημα έδωσε στην εβδομαδιαία φυλλάδα «Παραπολιτικά» (τυφλό όργανο της «ομάδας αλήθειας» της ΝΔ) ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Ν. Δένδιας (ο… φασιστοφάγος) και βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο… αγαπημένο του θέμα, αυτό που καίει τον ίδιο και τους διεθνείς τοκογλύφους, την Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτοντας με ποιον δημοκρατικό τρόπο σκοπεύει η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας να αντιμετωπίσει την διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία: «Θα τεθούν εκτός νόμου οι υμνητές των ναζί. Με τη συνταγματική αναθεώρηση θα μπορούσε όντως να τεθεί ζήτημα απαγόρευσης κομμάτων που εκθειάζουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως η γενοκτονία των Εβραίων από τους ναζί».
Αξίζει να σημειωθεί, πως σήμερα ο… φασιστοφάγος υπουργός που βρίσκεται στις ΗΠΑ θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της διαβόητης Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέϊβιντ Χάρρις…
(ΥΓ): «Βαριά οπλισμένες συμμορίες στην Ελλάδα ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες.». Αυτά δεν τα λέμε εμείς, δεν τα είπε κάποιος πολιτικός της αντιπολίτευσης, τα ομολόγησε ο ίδιος ο ΠΡΟ-ΠΟ σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Αλλά, με τις βαριά οπλισμένες συμμορίες θα ασχολούμεθα τώρα; Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :