Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Επιχείρηση "Λίφτινγκ στην ΔΗΜΑΡ"


Το "αντίρροπο" του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέλουν να φτιάξουν στην ΝΔ, μέσω της ΔΗΜΑΡ. Έτσι συνεχίζεται η προσπάθεια "ηρωοποίησης" των στελεχών της. Αυτό συμβαίνει και τώρα με τον Υπ. Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη!

Έμμεση αναφορά στην άρνησή του να υπογράψει το διάταγμα με το οποίο καταργούνται αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν εργαζόμενους, έκανε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση για τα γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα, σημείωσε με νόημα πως «ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν αποφεύγει να αναφερθεί στην πραγματικότητα, δεν υποκρίνεται και δεν καλύπτεται πίσω από μια νοσηρή παρελθοντολογιά γιατί πιστεύει στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων».

«Σήμερα γίνεται αγώνας σε δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εδώ και 30 χρόνια για να διατηρήσουμε πολλά από τα δικαιώματα», πρόσθεσε για να υπογραμμίσει ότι «υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων και είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια παράλειψης ή βίαιης διακινδύνευσης τους».

Όποιος νομίζει ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ... προσυμφωνημένα, γελιέται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :