Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ο ΛΑΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ



dimoskopisi3
Τέλεια απαξίωση, σχεδόν εμετική προς το υπάρχον πολιτικό σύστημα και μηδενική εμπιστοσύνη έχουν οι πολίτες σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC για τον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο". Καταλληλότερος για πρωθυπουργός με 60,3% ο "Κανένας". Μαύρες οι εκτιμήσεις των πολιτών για το μέλλον.
Σημαντικό προβάδισμα 2,5 μονάδων ως προς την εκλογική επιρροή για τον ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση της VPRC για το ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο". Προσωπικά μας είναι αδιάφοροι όλοι τους.
dimoskopisi2
Αναλυτικά ως προς την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 29,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 27%, η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4,5%. "Άλλο κόμμα", απαντά ότι θα ψηφίσει το 6% των πολιτών.
dimoskopisi4
Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγαλύτερο που καταγράφεται στις τελευταίες έρευνες, ωστόσο, όπως θα δείτε αμέσως παρακάτω, η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πολιτικό σύστημα βαίνει διαρκώς μειούμενη.
Εκεί την κατάντησαν τη δημοσκρατία ΤΟΥΣ. Η Χρυσή Αυγή στο 13 , πειναλέοι παντού, το έγκλημα λύκος να μας φάει και η κατάθλιψη στο 90%. Γελοίοι. Ούτε για φτύσιμο. Όλοι τους.
dimoskopisis1

Δεν υπάρχουν σχόλια :