Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


SYRIZA5235
Όπως είναι γνωστό, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, τρεις (αχάριστοι…) Αφγανοί λαθρομετανάστες δραπέτευσαν από το υπερλούξ Dendias Hotel της Κορίνθου. Και βρέθηκε πολιτικό κόμμα (του… συνταγματικού τόξου κατά τον Φον Αντωνάκη και τη μνημονιακή τρελοπαρέα του), που τάχθηκε… υπέρ της απόδρασης!!! Πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία-Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, βεβαίως-βεβαίως. Ιδού το σχετικό κείμενο συμπαράστασης στους Αφγανούς δραπέτες, από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:
Απέδρασαν από το κολαστήριο της Κορίνθου τρεις μετανάστες
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Αφγανών, οι οποίοι απέδρασαν από το κέντρο κράτησης μεταναστών της πόλης. Οι τρεις απέδρασαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής, αφού αναρριχήθηκαν σε κολώνα, υπερπήδησαν την περίφραξη και εξαφανίστηκαν. Σημειώνεται πως το κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο έχει πολλαπλά κατακριθεί για τις συνθήκες κράτησης εκατοντάδων μεταναστών-θυμάτων του «Ξένιου Δία», που κρατούνται, με τις νέες διατάξεις, έως και 12 ή και 18 μήνες για «παράνομη είσοδο στη χώρα».
Αναμενόμενο! Μην ξεχνάτε πως προ διμήνου περίπου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει την απόδραση του διαβόητου κακοποιού Βλαστού. Στους Αφγανούς θα κώλωνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :