Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!


TOURISTES
Σίγουρα θα έχετε ακούσει από τους «προοδευτικούς», «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυους» κ.τ.λ. αυτής της χώρας, πως η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι (δήθεν) ρατσιστικές επιθέσεις «εκθέτουν την Ελλάδα στο εξωτερικό». Οι ένοπλες ληστείες εις βάρος ανύποπτων τουριστών δεν την εκθέτουν άραγε;
Χθες, λοιπόν, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακροπόλεως, ένας «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Συρία, ο οποίος μαζί με ασύλληπτο μέχρι τώρα συνεργό του, επίσης «κατατρεγμένο κ.τ.λ.», είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ξένων τουριστών, αλλά και των Ελλήνων επισκεπτών της Ακροπόλεως. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», είχαν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα 12 ληστείες με απειλή μαχαιριού, κατά τις οποίες άρπαζαν από τα θύματά τους χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές κ.α.
Άντε τώρα να πεισθούν οι ληστευθέντες τουρίστες να ξαναεπισκεφθούν την Ελλάδα. Χώρια ότι σίγουρα θα ανάφεραν το πάθημά τους σε φίλους, γνωστούς κ.τ.λ., με την απαραίτητη σύσταση να μην επισκεφθούν ποτέ αυτή τη χώρα. Μιλάμε για ζημιά ανυπολόγιστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :