Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ – ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


MNHMONIO
Απ’ όπου και να το ακουμπήσει κανείς το καθεστώς των διεφθαρμένων, αναδύεται η έντονη μεταπολιτευτική μπόχα, η οποία εξαπλώθηκε σε όλο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού… Τα στοιχεία τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι οικονομικοί εισαγγελείς, είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για τον πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και δυο υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας, με συνέπεια να παραγγείλουν την ποινική τους δίωξη, από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Αφορμή για τις έρευνες, είχαν σταθεί οι καταγγελίες της κυρίας Ζωής Γεωργαντά, η οποία και ήταν μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κατά την περίοδο που ανέλαβε υπουργός οικονομικών ο κύριος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με τον ερχομό του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, το 2009. Η κυρία Γεωργαντά είχε δημοσίως καταγγείλει πως ο κύριος Γεωργίου(στενός συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος της Αρχής το 2009), είχε σκοπίμως διογκώσει το έλλειμμα, με σκοπό να σπρώξει ο πρώην πρωθυπουργός την Ελλάδα στα νύχια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!
Αξίζει να αναφερθεί πως οι φωνές της κυρίας Γεωργαντά είτε είχαν αποσιωπηθεί είτε τους είχε αποδοθεί χαρακτήρας γραφικότητος, από τα εγχώρια «αντικειμενικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παρά ταύτα, οι οικονομικοί εισαγγελείς, συγκέντρωσαν πλήθος στοιχείων τα οποία αποδεικνύουν παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση σε βάρος του δημοσίου.
Επιβεβαιώνονται πλήρως λοιπόν, οι Έλληνες Εθνικιστές για την απόφασή τους να ζητήσουν την παραπομπή και του Γιώργου Παπανδρέου σε προανακριτική επιτροπή της Βουλής, αίτημα που ωστόσο απερρίφθη από την συνομοταξία των διεφθαρμένων. Αποδεικνύεται επίσης, πως το ζήτημα της ελληνικής προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης ήταν ένα έργο καλοσχεδιασμένο, το οποίο εκτελέστηκε με πρωταγωνιστές τους Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου και κομπάρσους τους τότε βουλευτές του κοινοβουλίου, οι οποίοι από «πατριωτικό» καθήκον, υπερψήφισαν το Μνημόνιο.
Θα πρέπει να αισθάνονται ανακουφισμένοι και υπερήφανοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (όπως είχε σπεύσει τότε να αυτοσαρκαστεί ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης), οι οποίοι ψήφισαν υπέρ της μη παραπομπής σε προανακριτική, για τους κυρίους Παπανδρέου και Βενιζέλο…
Εις ότι αφορά τον κύριο Βενιζέλο, ο οποίος και βάλλει κατά καιρούς κατά της Χρυσής Αυγής, εξάγουμε το ακόλουθο συμπέρασμα: είτε είναι συνειδητός προδότης που εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό μαζί με τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είτε είναι υπέρμετρα αφελής. Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, είναι εξίσου επιζήμιος για το Έθνος και για τα συμφέροντα του Λαού μας. Δεν έχει το ηθικό και πολιτικό ανάστημα για να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή!
Η δε στάση του Σύριζα, να επιχειρήσει την απενοχοποίηση του κυρίου Παπανδρέου, καταδεικνύει με τον πλέον προφανή τρόπο, πως το εξωθεσμικό κέντρο το οποίο προώθησε τον τελευταίο στην εξουσία είναι το ίδιο με εκείνο που τώρα επιδιώκει την ανάληψή της από τον κύριο Τσίπρα και το κόμμα του. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι το σχέδιο της Προδοσίας του Ελληνικού Έθνους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά εξελίσσεται σε κομμάτια, τα οποία έχουν κάθε φορά διαφορετικό πρωταγωνιστή.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, διακήρυξε από την αρχή την κάθετη αντίδρασή του στην υπογραφή των Μνημονίων. Δηλώσαμε κατά τρόπο καθαρό και δίχως περιστροφές, πως οι ένοχοι της Προδοσίας του Λαού και της Πατρίδος θα τιμωρηθούν, ανεξαρτήτως των αποφάσεων της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του τόπου. Κι αυτή η δέσμευση, θα έρθει σύντομα η μέρα που θα υλοποιηθεί, για να χαμογελάσει ξανά ο εξαπατημένος και εξαθλιωμένος πια Ελληνισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια :