Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ





Το’ πε και το ’κανε ο «πολύς» Δένδιας! Όχι, δεν συνέλαβε τους αριστερούς τρομοκράτες, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας των τμημάτων και υπηρεσιών που θα ασχολούνται με περιστατικά «ρατσιστικής» βίας. Μάλιστα, από χθες έχει ενεργοποιηθεί κι ένας πενταψήφιος αριθμός, το 11414, στο οποίο μπορούν να κάνουν τις «καταγγελίες» τους οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» και οι «αλληλέγγυοι» φίλοι τους, του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών, του ΚΚΕ, των ΜΚΟ κ.λπ. Μάλιστα, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δίνει τη δυνατότητα να είναι η «καταγγελία» ανώνυμη (!) ή από τρίτο πρόσωπο («αλληλέγγυο») και όχι αυτό που έπεσε «θύμα» και ακολούθως θα διερευνείται!Δηλαδή, θα έχει τη δυνατότητα ο κάθε λαθρομετανάστης ή «αλληλέγγυος» να καταγγείλει οποιονδήποτε αστυνομικό για οποιοδήποτε φανταστικό «ρατσιστικό» αδίκημα, και μετά η υπηρεσία του θα τον ταλαιπωρεί με έρευνες κ.τ.λ., για να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, ενώ ο «καταγγέλλων» θα απολαμβάνει την ανωνυμία του!
Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., εφόσον από την διερεύνηση μιας υπόθεσης προκύπτει πως υπήρχαν «ρατσιστικά» κίνητρα θα ζητείται η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των εμπλεκομένων, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα να καταγγελθούν ενδεχομένως και άλλες επιθέσεις από θύματα που θα τους αναγνωρίσουν! Αυτό, όπως καταλαβαίνεται, θα προκαλέσει βροχή στημένων καταγγελιών κατά του οποιουδήποτε «ρατσιστή» αστυνομικού, από συλλόγους «μεταναστών», «αλληλέγγυους» κ.λπ. διώκτες.
Σκοπός της αλλοπρόσαλλης αυτής απόφασης είναι να τρομοκρατούνται οι αστυνομικοί και να κάνουν «τα στραβά μάτια» στα κακουργήματα των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.», για να μην κατηγορηθούν για «ρατσισμό»!!! Τα δε αποτελέσματα, θα τα νιώσει σύντομα στο πετσί της η παντελώς απροστάτευτη από το επίσημο (ψευδο)κράτος ελληνική κοινωνία, με τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας…
(ΥΓ) 1: Να δώσουμε ένα πρακτικό παράδειγμα του παραλογισμού που φέρνει η συγκυβέρνηση. «Κατατρεγμένος κ.τ.λ.» πορτοφολάς βουτάει το πορτοφόλι ενός Έλληνα. Το θύμα τον αντιλαμβάνεται και ο δράστης σπεύδει να εξαφανιστεί. Για κακή του τύχη, όμως, εκεί κοντά βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι τον καταδιώκουν και τον συλλαμβάνουν. Αυτός αντιστέκεται και οι αστυνομικοί του ασκούν την απαραίτητη βία για να τον καθηλώσουν και βρίσκεται εκεί κοντά κι ένας «αλληλέγγυος», ο οποίος τραβάει σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο την προσπάθειά τους. Μετά, ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.», με μάρτυρα τον «αλληλέγγυο» και το βίντεο που έχει τραβήξει, μηνύει τους αστυνομικούς για «ρατσιστική» επίθεση και οι αστυνομικοί από κατήγοροι γίνονται κατηγορούμενοι!
(ΥΓ) 2: Μπορεί να μας πει το ΠΡΟ-ΠΟ, αν θα φτιάξει «ειδική υπηρεσία» και πενταψήφιο αριθμό καταγγελιών, για τις ρατσιστικές, κλεπτικές, ληστρικές, δολοφονικές κ.τ.λ. επιθέσεις «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» κατά Ελλήνων;

Δεν υπάρχουν σχόλια :