Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ Ο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ!


ΕΑ_446
Πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες το συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά» (κάποιοι λένε πως έγινε καθ’ υπόδειξη της αμερικανικής πρεσβείας για τον «εξωραϊσμό» του ΣΥΡΙΖΑ στους πιστούς…).
Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι μόνοι μητροπολίτες που παρευρέθηκαν στη θλιβερή αυτή σύναξη ήταν όλοι όσοι είχαν κάνει εκείνες τις πρωτοφανείς στα ελληνικά πολιτικά χρονικά δηλώσεις κατά πολιτικού κόμματος (της Χρυσής Αυγής). Φυσικά, ουδείς αρχηγός αριστερού κόμματος παρέστη (ούτε καν ο Φανούρης…), δείχνοντας την πλήρη απαξίωσή τους προς τους διοργανωτές της, ενώ κάποια τρίτης τάξεως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν στη συνεδρία έμειναν αμετακίνητοι στις σκληρές αντιχριστιανικές θέσεις του συνονθυλεύματός τους. Άρα, άνθρακες ο θησαυρός, για την Εκκλησία της Ελλάδος.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο «καλύτερα άθεος παρά χρυσαυγίτης» μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος, θαυμαστής προφανώς του Στάλιν, του Χότζα, του Τσαουσέσκου και λοιπών κομμουνιστών δικτατόρων που σφαγίασαν ιερείς και πιστούς, γκρέμισαν τις εκκλησίες και απηγόρευσαν την Πίστη.
Ο «κόκκινος» μητροπολίτης –ευκαιρίας δοθείσης- επιτέθηκε ξανά στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και σε όσους κληρικούς την συμπαθούν, υπό τα θυελλώδη χειροκροτήματα των αντιχρίστων αριστεριστών, που κοιτάζονταν με νόημα γιατί δεν πίστευαν ότι θα βρισκόταν ιεράρχης της Ορθοδοξίας που να κατηγορεί όσους προστατεύουν την Εκκλησία και να χαϊδεύει τους επίδοξους εξολοθρευτές της: «Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα χριστιανού ή πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης. Κανείς δεν μπορεί να παίζει “εν ου παίκτοις”. Άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου. Τον Χριστό η Χρυσή Αυγή τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών».
Ποιο είναι το ευτύχημα; Ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν έχει καμιά σχέση μ’ αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :