Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ)


BOYTSHS
Δε χάνουν ευκαιρία οι… σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν ότι στην πραγματικότητα δε θέλουν να κυβερνήσουν (γιατί φοβούνται πως θα ξευτιλιστούν και θα εξαϋλωθεί η μεταπολιτευτική ιδεολογική και πολιτική κηδεμονία της αριστεράς).
Τελευταίο κρούσμα ο… σύντροφος Βούτσης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής», δηλώνοντας πως «Δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι πολιτικοί συσχετισμοί που θα ευνοούσαν μια αλλαγή πολιτικής με κορμό τη Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου». Επίσης, παραδέχεται ότι «Υπάρχει απογοήτευση σε ένα μέρος την κοινωνίας που ήλπιζε ότι δεν θα μπορέσουν οι σημερινοί συγκυβερνώντες να περάσουν τα ακραία μέτρα αντικοινωνικής έμπνευσης» και προσθέτει ότι «Η αδυναμία διαμόρφωσης πολιτικών συσχετισμών με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ δυσχεραίνει την κατανόηση της πρότασης του κόμματος ως μια ρεαλιστική εναλλακτική διέξοδο».
Τι συμπέρασμα βγαίνει απ’ όλα αυτά; Με τον τρόπο του, τρόπο πολύ χοντροκομμένο είναι αλήθεια, ο «Βούδας» του ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύει και διώχνει όσους «μη μυημένους» ψηφοφόρους, αγανακτισμένους με τη δυστυχία που σκορπάει η συγκυβέρνηση του Μνημονίου, εκφράζουν την πρόθεση να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, γιατί δεν το λένε στα ίσια στο συνονθύλευμα; Δε θέλουμε κυρίες και κύριοι να κυβερνήσουμε, γιατί θα… ξεφτιλιστούμε, πάει και τελείωσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :