Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


3509097509374
Με μια προκήρυξη –σεντόνι, που είχε στην κεφαλή της το πεντάκτινο αστέρι – σήμα κατατεθέν του διεθνούς σιωνισμού, όπου επαναλαμβάνουν διαρκώς ψευτοεπαναστατικά τσιτάτα, ανέλαβε την ευθύνη της τοποθέτησης της βόμβας στο Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου, κάποια «Σύμπραξη Αναρχικών Οργανώσεων Άγρια Ελευθερία…» και δε συμμαζεύεται. Τι σημασία έχει; Μία είναι πάντα η οργάνωση και κάθε φορά εμφανίζεται με διαφορετικά ονόματα, για να’ χουνε να λένε οι σύντροφοι των καναλιών και για να απενοχοποιούνται οι όποιοι συλληφθέντες για τις προηγούμενες τρομοκρατικές ενέργειες (εφόσον τις έκανε οργάνωση που δήθεν έπαψε να υπάρχει κι αυτοί ανήκουν σε «άλλη» οργάνωση).
Μέσα στην ακατάσχετη φλυαρία και την κενόδοξη καυχησιολογία τους, οι κόκκινοι τρομοκράτες γράφουν και τα εξής:
«Επίσης η μέρα και η ώρα που επιλέξαμε (πρωί Κυριακής) ήταν η κατάλληλη διότι λόγω της μικρής προσέλευσης κόσμου (κλειστά μαγαζιά – αρκετή ώρα πριν ξεκινήσουν οι προβολές) η εκκένωση θα ήταν σίγουρη όπως και έγινε».
Πράγματι, ο κόσμος που ήταν εκείνη την ώρα στο Εμπορικό Κέντρο, τα μαγαζιά του οποίου ήταν κλειστά, είχε προσέλθει μόνο και μόνο για να πάνε στον κινηματογράφο. Μεταξύ των 200 και πλέον ατόμων, που βρέθηκαν εκεί για τον κινηματογράφο, ακούστηκε πως ήταν και συγγενικό πρόσωπο (πρώτου βαθμού) κορυφαίου πολιτικού παράγοντα του τόπου. Το οποίο προφανώς, είχε κανονίσει με φίλους/φίλες της να πάει στον σινεμά από την προηγουμένη, πιθανότατα δια τηλεφώνου, πράγμα το οποίο πληροφορήθηκαν αυτοί που «άκουσαν» το τηλεφώνημα (από την υποκλοπή) και θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα, να δείξουν ότι όλα τα μπορούν. Με εκτελεστικά όργανά τους τα παρακρατικά τσογλανάκια της αριστεράς και της… προόδου, που κάνουν, εκ του ασφαλούς, την… επανάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :