Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ



52986956
Χιλιάδες λαού αποχαιρέτησαν σήμερα τον απροσκύνητο επαναστάτη και τελευταίο δεσμώτη του Κορυδαλλού, Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, στο τελευταίο του ταξίδι, παρά το γεγονός ότι η ώρα που έγινε η εξόδιος ακολουθία ήταν αποτρεπτική για την παρουσία του κόσμου. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο θαρραλέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος εξεφώνησε επικήδειο, τονίζοντας ότι ο αποθανών Στρατηγός ήταν ήρωας, όπως ο Κολοκοτρώνης και ο Σωκράτης. Εκ μέρους των συνεπαναστατών του Στρατηγού, τον επικήδειο εξεφώνησε ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος.
Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η στάση των καθεστωτικών και αριστερών ΜΜΕ, που επιμένουν να υβρίζουν μικρόψυχα τον Στρατηγό, ακόμα και νεκρό!!! Τα δε περίπτυστα κομμουνιστικά απολειφάδια της ΔΗΜΑΡ, μη σεβόμενα τίποτα, εξέδωσαν και ανακοίνωση: «Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από έναν Μητροπολίτη κήρυκα του μίσους μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα».
(ΥΓ): Η μνήμη του Στρατηγού Ντερτιλή δεν θα σβήσει ποτέ! Κι αν σήμερα η «πολιτεία» (δηλαδή το κατοχικό-μνημονιακό ψευδοκράτος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου) δεν τον τίμησε, να ’στε σίγουροι πως θα γυρίσει ο τροχός και θα ’ρθει κάποια άλλη, Εθνική Πολιτεία, που θα του αποδώσει τις πρέπουσες τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια :