Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!



PORTOFOLI
«Ρατσιστικό» επεισόδιο (σύμφωνα με τα μέτρα των «προοδευτικών») έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λαμία, με πρωταγωνιστές έναν ηλικιωμένο Έλληνα, κάτοικο Λαμίας και θύμα κλοπής του πορτοφολιού του, έναν 56χρονο Σλοβένο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη»-πορτοφολά και διερχόμενους από το κέντρο της Λαμίας Έλληνες.
Ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.», ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει το πορτοφόλι του ηλικιωμένου, είχε συλληφθεί και ακινητοποιηθεί από έναν πωλητή της λαϊκής αγοράς (κ. Δένδια, τα στοιχεία του κυρίου, να πάει μέσα για… αντιποίηση αρχής, διότι με ποιο δικαίωμα κυνήγησε κι έπιασε τον κλέφτη, αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας, για ψάξτε το μήπως είναι και… χρυσαυγίτης και πάει μέσα και για τον… αντιρατσιστικό νόμο…), ενώ ο κόσμος απειλούσε να λιντσάρει τον «κατατρεγμένο κ.τ.λ.» πορτοφολά. Το κλίμα για τον πορτοφολά χειροτέρεψε, καθώς προσήλθαν στο σημείο δύο γυναίκες που φώναζαν ότι προ ολίγου έπεσαν κι αυτές θύματα κλοπής, δείγμα ότι στην περιοχή κυκλοφορούσε ολόκληρη σπείρα πορτοφολάδων. Τελικά, ήρθε γρήγορα η αστυνομία και ο συλληφθείς πορτοφολάς… γλίτωσε από τα χειρότερα.
Το θύμα της επίθεσης δήλωσε σχετικά με την περιπέτειά του στο Lamia Report: «Μόλις ανέβηκα στο αστικό κατάλαβα ότι μου πήραν το πορτοφόλι που είχα στη πίσω τσέπη. Κατέβηκα και άρχισα να ψάχνω. Ξαφνικά βλέπω τον “κύριο” με την κάρτα μου στα χέρια να προσπαθεί να σηκώσει χρήματα και θυμήθηκα ότι ήταν στα σκαλοπάτια του αστικού δίπλα μου. Μόλις φώναξα κλέφτης άρχισε να τρέχει. Τον κυνήγησα και λίγο πιο κάτω τον έπιασε ένα παιδί που έχει πάγκο στη λαϊκή. Έχει όμως και συνεργούς αφού από την άλλη κάρτα που είχα στο πορτοφόλι μου, σήκωσαν αμέσως 1000 ευρώ…»
Τι να απέγιναν άραγε οι συνεργοί του πορτοφολά; Λέτε να τους φυγάδευσαν τίποτα «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»; Όλα είναι πιθανά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :