Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Στο Χάρβαρντ και ο Παπαδήμος

Φεύγει στην ξενιτιά ο πρώην Πρωθυπουργός πικραμένος για την αντιμετώπιση που έτυχε με την λίστα Λαγκάρντ


Φεύγει στην ξενιτιά ο πρώην Πρωθυπουργός πικραμένος για την αντιμετώπιση που έτυχε με την λίστα Λαγκάρντ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσει την ακαδημαϊκή του καριέρα, στο Χάρβαρντ, βρίσκεται ήδη ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με τα Νέα.

Το δημοσίευμα "θέλει" πικραμένο τον κ. Παπαδήμο διότι «δεν περίμενε ποτέ την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε», όπως λέει συνεργάτης του. Η αναφορά έγκειται στη λίστα Λαγκάρντ και στο ότι «εκτέθηκε χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη και βρέθηκαν 26 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής που ψήφισαν την παραπομπή του».

Ο κ. Παπαδήμος φέρεται ενοχλημένος που δεν του τηλεφώνησαν ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έστω για τα τυπικά, όπως αναφέρεται στα Νέα, ενώ συμπληρώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Ελλάδα το 2016.


Αλλος ένας πολιτικός παράγων πηγαίνει να εισπράξει τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας από τα αφεντικά του. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για την προσωπική τους εξέλιξη, για τον πλούτο και τη δόξα. Να βλέπει ο ελληνικός λαός, να θυμάται  και να μην ξεχνά ποιοι τον έφεραν στο σημερινό χάλι και ποιοι οδήγησαν και οδηγούν την Ελλάδα στην υποτέλεια.
Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά. Οσο μακριά και να φύγουν όσα χρόνια κι αν περάσουν, στη μνήμη του ελληνικού λαού και της Ιστορίας θα παραμένουν προδότες και καταστροφείς. 
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Μαζί με το λαό μας θα σηκώσουμε την Πατρίδα μας από την κινούμενη άμμο όπου την έριξαν ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και τώρα ο Σαμαράς. Εσεται ήμαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :