Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!



Επεισοδιακή κοπή πίτας στη Λειβαθώ



Η ομιλία της αντιδημάρχου Αθηνάς Αυγουστάτου άναψε φωτιές με αποτέλεσμα την έντονη ενόχληση του Βαγγέλη Κεκάτου ο οποίος και αποχώρησε από την εκδήλωση
Κόπηκε χθες η πίτα του τοπικού συμβουλίου Λειβαθούς. Παρουσία δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης αλλά και πλήθους κόσμου. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, η ομιλία της αντιδημάρχου Αθηνάς Αυγουστάτου άναψε φωτιές με αποτέλεσμα την έντονη ενόχληση του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου της περιοχής Βαγγέλη Κεκάτου ο οποίος και αποχώρησε από την εκδήλωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα αντιδήμαρχος μίλησε απαξιωτικά για το έργο του προκατόχου της, λέγοντας ότι παρέλαβε ένα ..χάος χωρίς να υπάρχει ο απαιτούμενος εξοπλισμός. Μάλιστα, δεν δίστασε να υπονοήσει ότι δεν έγινε καθόλου έργο τα προηγούμενα χρόνια αφήνοντας άφωνο τον Βαγγέλη Κεκάτο οοποίος σηκώθηκε από τη θέση του λέγοντας ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στην εκδήλωση.
Πληροφορίες του e-kefalonia.net κάνουν λόγο για έντονη ενόχληση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Κεκάτου με τα λεγόμενα της «σιδηράς κυρίας».
Στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η αντιπολίτευση με τους Κοτσιλίνη, Γκισγκίνη, Σαμούρη να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες του …Λειβαθινού εμφυλίου!
Οι φωτογραφίες είναι του Γεράσιμου Ιακωβάτου από το facebook
ρεπορταζ e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :