Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ!



MILIOS
Μια… παράπλευρη απώλεια είχαμε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην μητρόπολη του καπιταλισμού (εκτός από τις αποσκευές του… leader of SYRIZA που χάθηκαν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης). Διαβάστε τι γράφει σχετικά η «Κυριακάτικη Δημοκρατία»:
«Το σήμα κατατεθέν του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού είναι, αν μη τι άλλο, το σκουλαρίκι που αφορά στο αυτί του. Ο κ. Μηλιός μάλιστα δεν το αποχωρίζεται ακόμα και όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση. Αυτό όμως δεν ισχύει όταν βρίσκεται εκτός Ελλάδας, και δη στην Αμερική. Ο κ. Μηλιός σε κάθε του δημόσια εμφάνιση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου πήγε με τον κ. Τσίπρα, είχε φροντίσει να βγάλει το αγαπημένο του αξεσουάρ».
Γνωρίζετε βέβαια τη γνωστή ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο, που αφορούσε την Ζωή Λάσκαρη και το μουστάκι του Φαίδωνα Γεωργίτση: «Αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε κάνει να κόψεις». Ε, λοιπόν, σύντροφοι αμερικανοκομμουνιστές, οι διεθνείς εντολοδότες σας μέχρι και το… σκουλαρίκι σας κάνανε να βγάλετε…
Χώρια το δημόσιο πολιτικό σας… ξεβράκωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :