Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ 2 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ»


SILLIPSI
Στις δολοφονίες που διαπράττουν κάθε λίγο και λιγάκι οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» εις βάρος των ανυπεράσπιστων Ελλήνων, προσθέστε άλλες δύο (και μερικές ένοπλες ληστείες, κλοπές κ.τ.λ.).
Εφτά (7), λοιπόν, «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», από την Αλβανία, εκ των οποίων τρεις έχουν ήδη συλληφθεί, ένας 29χρονος και δύο 23χρονοι, και οι υπόλοιποι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ληστοσυμμορία, που έβαζε στο στόχαστρο ηλικιωμένα άτομα, στις περιοχές Κορινθίας, Φωκίδας και Λάρισας, εισέβαλλε στα σπίτια τους, βασάνιζε σκληρά τα θύματά τους και τους άρπαζε ότι είχαν και δεν είχαν. Μέχρι τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δύο (2) φόνοι, οχτώ (8) ένοπλες ληστείες, κλοπές και κλοπές αυτοκινήτων. Η συνολική λεία των κατσαπλιάδων, σε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές κ.α., φτάνει τα 52.000 ευρώ.
Οι δολοφονηθέντες είναι ένας 82χρονος Έλληνας στον Πύργο Κορινθίας, τον Ιούνιο του 2012 κι ένας 53χρονος Έλληνας στο Λαλιώτη Κορινθίας. Να τους χαίρονται τους ληστές και φονιάδες, οι «συμπαραστάτες» και οι «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :