Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΜΟΚ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΑ ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ!



ZULU
Σίγουρα, όλοι έχετε ακούσει τη μεταφορική έκφραση «κυνήγι μαγισσών», που γινόταν στην πραγματικότητα στη μεσαιωνική εποχή, από την Ιερά Εξέταση. Κι όμως, το «κυνήγι μαγισσών» συνεχίζεται ακόμα, σε κάποιες μεριές του πλανήτη μας, όπου βεβαίως ανθεί ο… πολιτισμός!
Τρεις ηλικιωμένες γυναίκες, λοιπόν, δολοφονήθηκαν αγρίως στην Παπούα Νέα Γουινέα, όταν οι ιθαγενείς που τις είχαν υπό κράτηση, τις αποκεφάλισαν, γιατί τις θεώρησαν… «μάγισσες».
Πριν από τον αποκεφαλισμό τους, οι τρεις γυναίκες υπέστησαν σκληρά βασανιστήρια επί τρεις ημέρες με μαχαίρια και τσεκούρια και στο τέλος αποκεφαλίστηκαν. Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Courier Post, η αστυνομία επιχείρησε να απελευθερώσει τις γυναίκες, αλλά το αλαλάζων πλήθος την απέτρεψε.
Κι εδώ δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
Προ ημερών, έξι γυναίκες βασανίστηκαν με καυτά σίδερα τα οποίο τοποθετήθηκαν στα γεννητικά τους όργανα και έπειτα κάηκαν ζωντανές, επίσης με την κατηγορία της μαγείας.
Πριν ένα μήνα μια νεαρή μητέρα, που κατηγορήθηκε ότι μαγεία που οδήγησε στο θάνατο το 6χρονο παιδί της, απογυμνώθηκε από το πλήθος, το οποίο την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή.
Τι θα έλεγαν, λοιπόν, οι διάφορες «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, ΜΚΟ και λοιποί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», να μας κουβάλαγαν εδώ μερικούς κανίβαλους από την Παπούα Νέα Γουινέα, για να μας διδάξουν… πολυπολιτισμό και ανοχή της… διαφορετικότητας; Δεν πάει να τους φέρει κατά δω ο σύντροφος Κωνσταντίνου (της ΑΝΤΑΡCIA), ή λέτε να τον περάσουν για… μάγο και να τον… φουντώσουν οι συμπαθείς Παπούα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :