Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

fotia_ellada
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος
Ο Μεσούτ Γιλμάζ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, έχει παραδεχθεί ότι η χώρα του διέθετε στην δεκαετία του ‘90 τεράστια μυστικά κονδύλια για την εκπόνηση και εφαρμογή σχεδίων με τα οποία Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση. Οι δε καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 εντάσσονταν στο σχέδιο Πυθία, το οποίο στόχο είχε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Καραμανλή και την πρόκληση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων απωλειών σε κάθε επίπεδο. Τα παραπάνω έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί από τις έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος ,καθώς και από αυτές της ΕΥΠ, η οποία μέσω των πορισμάτων της γνωστοποίησε τα καθέκαστα στους κυβερνητικούς αρμόδιους  παράγοντες.
Λίγα χρόνια μετά, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα, στελέχη της ΜΙΤ, εν όψει της θερινής περιόδου, εκμεταλλεύονται την μαζική εισβολή αλλοδαπών ,σε συνδυασμό με την εκ μέρους μας παθητική αντίδραση, για να μπουν στην χώρα υπό τον μανδύα των προσφύγων. Μόλις εξασφαλίσουν τα έγγραφα της εξάμηνης διαμονής, διασκορπίζονται ανά την Ελλάδα εγκαθιδρύοντας δίκτυα. Η περίοδος ως τις αρχές Ιουνίου κρίνεται υπεραρκετή .για να επανδρώσουν οργανωμένες συμμορίες εμπρηστών κατά τα δοκιμασμένα πρότυπα του παρελθόντος. Αυτή την φορά η Τουρκία, διεκδικώντας τον ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης, δεν θέτει ως στόχο να πλήξει την σημερινή κυβέρνηση, καθώς η ασκούμενη από αυτήν πολιτική προάγει τα συμφέροντά της. Έτσι οι Τούρκοι επιθυμούν  να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη, επιτυγχάνοντας εσωτερικό ελληνικό χάος με πλήρη αποδιοργάνωση των δομών, που θα επιτρέψει στους ίδιους να εντείνουν τις πιέσεις τους απέναντί μας, με αυξημένες, κατά τους ίδιους, πλέον πιθανότητες να φθάσουν στο διαχρονικά επιθυμητό αποτέλεσμα
.
Και σαν να μην αρκούσε η ιδεοληπτική αγκύλωση της κυβέρνησης στην υπεράσπιση κάθε είδους εν δυνάμει εποίκου, έρχεται η ευρωπαϊκή απαγόρευση στο Λιμενικό Σώμα να προστατέψει τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα, παρά την τεράστια πίεση που ασκείται στα νησιά του Αιγαίου αρχικά και στην ηπειρωτική Ελλάδα εν συνεχεία, από τα αυξανόμενα κύματα δήθεν μεταναστών. Οι Βρυξέλλες απαγορεύουν στην Ελλάδα τις επαναπροωθήσεις, να εντοπίζει δηλαδή δουλεμπορικά σκάφη και να τα διατάζει να επιστρέψουν στα μικρασιατικά παράλια, από όπου ξεκίνησαν, απειλώντας μάλιστα (η Κομισιόν) με διακοπή της χρηματοδότησης από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων σε περίπτωση που το Λιμενικό πραγματοποιήσει επαναπροωθήσεις, απαγορεύοντας κατ ουσίαν την πρόληψη παράνομων εισόδων και επιτρέποντας μόνο την διάσωση ναυαγών. Η ιδεολογική και πολιτική ταύτιση του μέχρι εσχάτως αντιευρωπαϊστικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πασιφανής.
Μολαταύτα, υπάρχει και η Ελλάδα που αντιστέκεται. Ο Στρατός, τα Σώματα Ασφαλείας και ο συνειδητοποιημένος Έλληνας, που είναι αποφασισμένος να γίνει τα μάτια και τα αυτιά του Έθνους,ώστε να μην επιτρέψει στους Τούρκους να κάψουν για άλλη  μια φορά την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :