Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

''ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ'' Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι Κος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΔΙΚΗ!!!! ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ??? - ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ........ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ......ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΑΒΟΥΛΕ? ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΑΚΑΤΟΣ?????? ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ? ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!!!!! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!

Αντιπαράθεση για τον Συνδεσμο Προπονητών
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Χρήστου Δάβουλου κατά του κ. Βαγγέλη Μαζαράκη, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. απάντησε τα εξής:
Το φως της δημοσιότητας είδε χθες σε ελάχιστα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Κεφαλληνίας-Ιθάκης, η οποία έβαλλε κατά δικαίων και αδίκων, με πρώτο της και κύριο στόχο τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ, Βαγγέλη Μαζαράκη.
Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση της ΕΠΣΚΙ δεν υπάρχει Σύλλογος Προπονητών Κεφαλληνίας-Ιθάκης και αυτό αποδεικνύεται από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, όπου εκεί δεν υπάρχει Σύνδεσμος Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚΙ αναφέρει: «Από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ανακοινώνεται ότι στην Περιφέρεια Κεφαλληνίας και Ιθάκης δεν υφίσταται Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου. Άλλωστε, όλοι οι προπονητές που εργάζονται στο νησί είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη σε όμορους συνδέσμους προπονητών. Η αλήθεια του γεγονότος προκύπτει ξεκάθαρα και από την ανάγνωση των μελών της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος στο επίσημο site της (http://oppe.gr/?page_id=9)». Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι κάποτε υπήρξε τέτοιος Σύνδεσμος στην Κεφαλονιά, αλλά μετά από απόφαση της ΟΠΠΕ αυτός έπαψε να υφίσταται εδώ και δύο περίπου χρόνια. Τα μέλη (πρόεδρος και γραμματέας) του «άφαντου» αυτού Συνδέσμου, Χρήστος Δάβουλος και Ιωσήφ Δρακάτος, που υπογράφουν τις ανακοινώσεις, βρίσκονται ή βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη τόσο με την ΟΠΠΕ όσο και με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ, Βαγγέλη Μαζαράκη, τον οποίον καλούμε να μας ενημερώσει για το τι γίνεται στην περίπτωση μεν τους Κεφαλλονίτες προπονητές.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Ο                   Ο κος Δάβουλος εξέδωσε αργότερα απαντητική ανακοίνωσε:           
         ΘΕΜΑ:«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.»

Επειδή σε κάθε ανακοίνωσή μας, αντί απαντήσεως στα καίρια ερωτήματα που θέτουμε, επιχειρείται μονίμως μια προσπάθεια αμφισβήτησης της υπάρξεως και λειτουργίας του Συνδέσμου μας, από τους πραγματικά ανύπαρκτους και άκρως επικίνδυνους για το ποδόσφαιρο παράγοντες της ΕΠΣΚΙ και της ΕΠΟ αλλά και από τα φερέφωνά τους δημοσιογραφίσκους της πλάκας που δήθεν κάνουν αθλητικό ρεπορτάζ κι επειδή εκτός από άσχετοι είναι και πλήρως ανενημέρωτοι για όσα συμβαίνουν στον προπονητικό χώρο, κρατώντας στο σκοτάδι και τη φίλαθλη κοινή γνώμη διότι έτσι προστάζουν τα συμφέροντα της χουντάρας που έχει επιβληθεί και στο ποδόσφαιρο, από υποχρέωση και μόνο στον κόσμο που δεν γνωρίζει και είναι φυσικό έως ένα σημείο να παραπλανάται από την καθημερινή καθεστωτική προπαγάνδα, ενημερώνουμε άπαντες, ότι ο ΣΠΠΚΙ όχι απλώς υφίσταται αλλά και διαπρέπει, αφού πλέον κατέχει θέση στο Δ.Σ. της νεοσυσταθείσης Ε.Σ.Π.Π.Ε. (Ένωση Συνδέσμων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος).
Καταλαβαίνουμε το δράμα που βιώνουν οι χουντάνθρωποι της ΕΠΣΚΙ, της ΕΠΟ, της Ο.Π.Π.Ε. και όλου του κακού συναπαντήματος, από την ύπαρξη ενός και μόνου απόρθητου κάστρου αντίστασης στη χούντα που έχουν επιβάλει πανελλαδικά, το οποίο φυσικά και δεν θα ήθελαν να υπάρχει, αλλά μέχρι να πραγματοποιηθεί τ’ όνειρό τους ας τρέφονται με μάταιες ελπίδες και μπόλικο ξύδι κεφαλονίτικο μπαλσάμικο.

Υ.Γ. 1. Προκαλούμε την ΕΠΣΚΙ, την ΕΠΟ, την ΟΠΠΕ και τους Συνδέσμους στους οποίους αναφέρεται η τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΣΚΙ, να δημοσιοποιήσουν τα μητρώα μελών τους, στα οποία θα φαίνονται ως εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου μας, ώστε με μεγάλη μας χαρά να τους θέσουμε για άλλη μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης (ως γνωστόν για να μετεγγραφεί ένας προπονητής από ένα σύνδεσμο σε κάποιον άλλο, θα πρέπει, είτε να έχει διαγραφεί, αφού κάνει αίτηση διαγραφής κι εφόσον συντρέχουν οι λόγοι, από το σύνδεσμο που είναι εγγεγραμμένος, να έχει κάνει αίτηση εγγραφής στον άλλο σύνδεσμο και οι σύνδεσμοι να έχουν ενημερώσει ο ένας τον άλλο για τη διαγραφή-εγγραφή, κάτι που δεν έχει συμβεί στη δική μας περίπτωση για κανένα από τα μέλη μας, είτε ο σύνδεσμος να έχει παύσει τη λειτουργία του, βάσει των προϋποθέσεων που αναγράφονται στο καταστατικό του και να το έχει δηλώσει στο Πρωτοδικείο, οπότε τα μέλη του καθίστανται αυτομάτως ελεύθερα, που ούτε κάτι τέτοιο έχει συμβεί στη δική μας περίπτωση).
Υ.Γ. 2. Δώστε μια απάντηση, αν τολμάτε, στα ερωτήματα που σας έχουμε θέσει μέχρι σήμερα. Και εσείς και ο (εκάστοτε) υπουργός σας.


Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
Ο Πρόεδρος
Χ. Δάβουλος
 ΣΗΜ. Επισυνάπτουμε το από 26/2/2015 έγγραφο δήλωσης του αντιπροσώπου μας στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Π.Ε. (για τον κύριο Δρακάτο δεν ισχύει πλέον, διότι έπειτα από τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας έχει διαγραφεί).

ΘΕΜΑ: «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ Σ.Π.Π.Κ.Ι. ΣΤΟΝ Ε.Σ.Π.Π.Ε.»
Με απόφαση του Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Κ.Ι. ορίζεται ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ένωσης Συνδέσμων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, ο κύριος Δάβουλος Χρήστος με αναπληρωματικό τον κύριο Δρακάτο Ιωσήφ.


Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
Ο Πρόεδρος     Ο Γραμματέας
Ι. Δρακάτος       Χ. Δάβουλος
https://youtu.be/TXUlss7YvUk
ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ''ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΟΥΜ''ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΑΒΟΥΛΟ - ΔΡΑΚΑΤΟ!!!!!!!
ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ........... ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ! ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!


ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ..............ΘΑ  ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ, ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ...NOVA!!!!
KAI OI ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!!!!!!


ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :