Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;



XATZHNIKOLAOY
Σφίξανε τα… γάλατα με τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, κι έτσι αναγκάστηκαν όλοι οι «έγκριτοι», «ανεξάρτητοι» και «αμερόληπτοι» καθεστωτικοί μεγαλοδημοσιογράφοι να αφήσουν στην άκρη την… ανεξαρτησία τους και να βγουν στο… κουρμπέτι κατά της Χρυσής Αυγής. Ο καθένας με τον τρόπο του…
Κι ο Νικολάκης ο Χατζηνικολάου, με τον δικό του. Μάθημα εθνικισμού (!!!), λοιπόν, παρέδωσε στον ελληνικό λαό ο γιός πρώην βουλευτή –Έβρου- και υπουργού της ΝΔ (που προ ετών είχε δηλώσει δημοσίως πως αν δεχθεί πρόταση να μπει στην πολιτική, θα την αποδεχθεί, μόνο όμως αν είναι από το ΚΚΕ…), από την εκπομπή του, στον ραδιοσταθμό του! Αφού αναφέρθηκε στον «πρόλογό» του, στα συνεχή… επεισόδια (!!!) που δήθεν προκαλούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής – μέσα κι έξω από τη βουλή- γιατί «τέτοιες συμπεριφορές είναι στο DNA τους», άρχισε τα… εντατικά μαθήματα εθνικισμού (!!!) στους ακροατές του:
«Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εθνικιστικό κόμμα. Πρόκειται για κόμμα φιλοναζιστικό και φιλοχιτλερικό. Δεν είναι εθνικιστές, είναι μασκαρεμένοι σε εθνικιστές…».
Μια σύντομη απάντηση:
1ον) Τα αβροδίαιτα τέκνα των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης (άρα και υπευθύνων της δυστυχίας μας), οφείλουν να σωπαίνουν. Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για οποιοδήποτε θέμα και πολύ περισσότερο να κάνουν και… μαθήματα.
2ον) Το τραγουδάκι περί «Χίτλερ», «ναζισμού» κ.τ.λ., μας το’ παν κι άλλοι πολλοί καθεστωτικοί, προεκλογικώς και μετεκλογικώς, και… φως δεν είδαν. Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι επιμένουν και το συνεχίζουν! Προφανώς δεν έχουν άλλο στο ρεπερτόριό τους! Στέρεψε!
(ΥΓ): Πολλοί αναγνώστες μας, φίλοι της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τυγχάνουν και ευκαιριακοί αναγνώστες άλλων ιστοσελίδων, μας καταγγέλλουν ότι το enicos.gr του Νικολάκη του Χατζηνικολάου δεν δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες τα σχόλιά τους. Προφανώς, ο Νικολάκης ενετάχθη στην «ομάδα αλήθειας» της Συγγρού και την πήρε «πακέτο» τη «δουλειά»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :