Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δελτίο τύπου (21/5/13) για την απόφαση αγοράς αυτοκινήτου του τεως προέδρου



Μια ισπανική παροιμία ταιριάζει τέλεια με την σημερινή απόφαση για αγορά αυτοκινήτου του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. ¡Éramos pocos y parió la abuela! Που σημαίνει Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε και που ως γνωστόν, αυτή η παροιμία σημαίνει ότι κάποιος ασχολείται με επουσιώδη πράγματα, ενώ στερείται βασικότερα.
Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση για την αγορά αυτοκινήτου αξίας 43.188 ευρώ, το οποίο θα δοθεί στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και θα κοινοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, μετά από αίτημα του Υπουργικού Συμβουλίου. Όπως έγινε γνωστό, χθες στη διάρκεια συζήτησης της Επιτροπής, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού, οι πρώην Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας δικαιούνται αυτοκίνητα ισχύος από 2950 - 3600 κυβικά. Χθες, ενώπιον της Επιτροπής, τέθηκε αίτημα της Κυβέρνησης για αποδέσμευση ποσό ύψους €43.188 για την αγορά αυτοκινήτου για τον Δ. Χριστόφια.

Τα γεγονότα έρχονται να δικαιώσουν για άλλη μια φορά τα λεγόμενα των Εθνικιστών τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ότι ο πραγματικός προστάτης των εργατών είναι η ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού.


Εδώ και τόσο καιρό οι διάφοροι αριστεριστές κοκορεύονται ότι είναι η προστάτες των εργατών, με αποκορύφωμα την 1η του Μάη που βγαίνουν μαζικά στους δρόμους για να βροντοφωνάξουν για τα εργατικά δικαιώματα. Μετά και το τελευταίο ατόπημα του φιλολαϊκού προέδρου τους, εν καιρώ της ραγδαία αυξανόμενης οικονομικής κρίσης τι έχουν να πουν στους συντρόφους με τα κόκκινα λάβαρα με το σφυροδρέπανο στην μέση;

Αυτά είναι τα όσα προασπίζεται η σάπια ιδεολογία σας, που καπηλεύεται τα εργατικά δικαιώματα; Αυτά ήταν όλα όσα δίδασκε ο πατερούλης σας ή μήπως ο κομμουνισμός είναι μια προέκταση του καπιταλισμού!

Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, με την αριστερά αντίσταση και πάλι; Ντροπή σας συντρόφοι!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :