Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ για πολλά χρόνια για το δίκαιο των Ελλήνων!

Κύρια σημεία της Ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα: "
-Αυτή είναι μια από τις σπάνιες ευκαιρίες που μας προβάλλει η κρατική τηλεόραση, καθώς η κάλυψη των συνεδριάσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προβλέπεται από τον νόμο. Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους. Ένα χρόνο τώρα είμαστε αποκλεισμένοι από παντού.
-Εδώ και μέρες συζητούν όλοι σε όλα τα κανάλια για το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο που όπως παραδέχτηκαν αφορά την Χρυσή Αυγή. Σε καμία συζήτηση όμως δεν κλήθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει όμως στα τηλεπαράθυρα, αλλά δίπλα στον Λαό, στις γειτονιές και στις πλατείες, εκεί που όλοι οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν μία συγκέντρωση ούτε 50 ατόμων.
-Αυτοί που μιλούν για συνταγματικό τόξο, σχεδιάζουν έναν αντισυνταγματικό νόμο για να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή.
- Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε γνώμη για τον αντιρατσιστικό νόμο, επειδή ήρθε στα χέρια της δημοσκόπηση που δείχνει πως το 70% των ψηφοφόρων της δεν θα την ψηφίσουν, αν περάσει το εν λόγω νομοσχέδιο. Η αλλαγή στάσης έγινε από μικροπολιτικό συμφέρον.
- Η Χρυσή Αυγή δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο. Θα είμαστε εδώ για πολλά χρόνια για τις Ιδέες μας και το δίκαιο των Ελλήνων. Είναι ο Εθνικισμός που παίρνει σάρκα και οστά.
- Βενιζέλος και Κουβέλης προτίθενται να καταθέσουν από μόνοι τους αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καλοδεχούμενο! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα ζητήσουμε ονομαστική ψηφοφορία. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν.
- Δημιουργούν σενάρια για δήθεν εσωτερικά προβλήματα εντός της Χρυσής Αυγής που δημοσιεύονται στις φυλλάδες. Εκτελούν συμβόλαια ηθικής εξόντωσης. Είμαστε ενωμένοι με στρατιωτική πειθαρχεία, καθώς η Χρυσή Αυγή διαθέτει ενότητα Ιδεολογική και πολιτική. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι ανεμομαζώματα και θα καταλήξουν ανεμοσκορπίσματα.
Δεν ξεχνούμε την θλιβερή μαύρη επέτειο της Άλωσης της Πόλης. Τιμούσε την Μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :