Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


klinton-gampros
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ή ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;
Η Χίλαρυ Κλίντον είναι ο μέντορας, προστατης και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Κάποιοι με κακοήθεια την χαρακτηρίζουν ως το "αφεντικό" του τέως πρωθυπουργού, αφού αυτός από τον καιρό ακόμα που ήταν υπουργός εξωτερικών, υπηρέτησε πιστά τους σκοπούς της, ακόμα και όταν αυτοί ήταν δόλιοι και εθνικά επικίνδυνοι όπως η γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Η αποκάλυψη λοιπόν ότι ο γαμπρός της Χίλαρυ Κλίντον πενταπλασίασε τα χρήματα του ποντάροντας στην Ελληνική κρίση, είναι αδιανόητη με τα δεδομένα της ελεύθερης οικονομίας, όπου σοβαροί και μεγάλοι επενδυτές αγωνίζονται για αποδόσεις της τάξης του 9-12%. Οι αποδόσεις επιπέδου καζίνο στην ελεύθερη οικονομία,
έχουν συνήθως ως μοναδική εξήγηση την "εσωτερική πληροφόρηση".
document1
Η επίσημη Αμερικανικη ηγεσία αγνοεί τον Παπανδρέου επιδεικτικά. Δεν τολμά ούτε να πατήσει το πόδι του στην Αμερική, αφού όλες οι επαφές με την Κλίντον γίνονται είτε σε Ευρωπαϊκό έδαφος είτε τηλεφωνικά.
papan-hilary
Προγραμματίζονται ταξίδια στην Αμερική τα οποία ακυρώνονται αιφνιδίως. Κάποια στιγμή, ο Παπανδρέου ως τέως πρωθυπουργος πλέον, εμφανίζεται στην Αμερική σε κάποιο "ιδιωτικό" φόρουμ που διοργανώνει ο Μπιλ Κλίντον, από το οποίο διαρρέουν κάτι θολές φωτογραφίες. Είναι φανερό ότι ο μοναδικός συζητητής του Γιώργου Παπανδρέου, είναι η οικογένεια Κλίντον.
Στο γύρισμα του χρόνου, οι "φίλοι" και στενοί συζητητές του Γιώργου Παπανδρέου, διεθνείς απατεώνες, ο κύριος Σόρος και ο κύριος Ρουμπινί, προεξοφλούν την πτώχευση της Ελλάδας. Οι κάτοχοι ομολόγων πανικόβλητοι πωλούν τα ομόλογα τους σε τιμές που φτάνουν ακόμα και τα 11 σεντς. Κάποιοι επιτήδειοι τα αγοράζουν. Όπως ο κύριος Marc Mezvinsky, γαμπρός του Μπίλ και της Χίλαρυ Κλίντον, παντρεύτηκε την κόρη τους Τσέλσι. Πρώην τραπεζίτης της ...Goldman Sachs.
Μέχρι στιγμής η Ελληνική πολιτεία δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για να διερευνήσει την υπόθεση. Αντίθετα, ο κύριος Χατζηδάκης και ο κύριος Σταυρίδης σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, συζητούν με το εν λόγω κύριο για να συνεχίσει να επενδύει στις "αποκρατικοποιήσεις".
Προφανώς, συνεχίζοντας την οπτική της πεθεράς του και του φίλου της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά την συνάντηση του 2011 στο Παρίσι με τον κ. Παπανδρέου η κ. Κλίντον τοποθετήθηκε θετικά ως προς το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, το οποίο θεωρεί ως ένα καλό σήμα για τις αγορές. Για τις αγορές του γαμπρού της, οπωσδήποτε.
Συνεχίζεται...
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :