Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ!




Μετά από παρατεταμένη σιωπή, για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο (όλοι οι δημαγωγοί είναι αναποφάσιστοι, περιμένουν που θα «κάτσει η μπίλια» και μετά παίρνουν θέση), το «παιδί μίλησε»! Ο Πάνος ο Καμμένος (ή «Βαμμένος», σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη), λοιπόν, όχι μόνο είναι υπέρ ενός «αντιρατσιστικού» νόμου, αλλά ήδη επεξεργάζεται (όχι αυτός, για τους γνωστούς λόγους, αλλά οι γνωρίζοντες πέντε πράγματα της νομικής υπηρεσίας του κόμματός του…) έναν δικό του «αντιρατσιστικό» νόμο, τον οποίο προτίθεται να καταθέσει εντός των ημερών. Κι αν ούτε η νομική του υπηρεσία δε μπορέσει να φτιάσει ένα νόμο της προκοπής, είναι… ανοιχτός σε… αντιρατσιστικές συνεργασίες με τα υπόλοιπα κόμματα (πολιτικά πτώματα) του… συνταγματικού τόξου. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Πρωτοβουλία για τον αντιρατσιστικό νόμο θα αναλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διότι το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τον ρατσισμό δεν επαρκεί, ιδιαίτερα λόγω της εμφάνισης φαινομένων ρατσισμού και νεοναζισμού στη χώρα». Υψηλόβαθμη κομματική πηγή έλεγε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η πρωτοβουλία δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί και μπορεί να συνίσταται είτε στην κατάθεση ξεχωριστού νομοσχεδίου, είτε στην κατάθεση τροπολογιών στα νομοσχέδια που πρόκειται να κατατεθούν από τα άλλα κόμματα».

Οι τίμιοι Έλληνες πατριώτες που πίστεψαν το παραμύθι ότι το κόμμα του Καμμένου είναι κατά της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης και το ψήφισαν, έχουν τώρα το λόγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :