Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Καληνύχτα σας κύριε Τσίμα και καλή τύχη στο επόμενο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που θα γράψετε!

Ρεκόρ λάσπης από Τσίμα: 

9 ψέματα σε 120 δευτερόλεπτα! - ΒΙΝΤΕΟ


Οι συκοφαντίες και τα ψέματα των καθεστωτικών μέσων και του σαθρού πολιτικού κατεστημένου κατά της Χρυσής Αυγής είναι καθημερινό φαινόμενο.


Το έχουμε πια αποδεχθεί πως η ανορθόδοξη επικοινωνιακή πολεμική του συστήματος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών θα πραγματοποιείται με μία προβοκάτσια την ημέρα. Αυτό όμως που κατάφερε χθες ο Παύλος Τσίμας από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα ήταν παγκόσμιο ρεκόρ: Εκστόμισε 9 ψέματα σε 120 δευτερόλεπτα!


Πρώτο ψέμα: Μια οργάνωση υπό την ομπρέλα της οποίας παραβιάζονται καθημερινά τα μισά άρθρα του Ποινικού Κώδικα...


Δεύτερο ψέμα: (Αναφερόμενος στα λεγόμενα του συλληφθέντα στο κέντρο της Αθήνας) Είμαστε οργανωμένοι Χρυσαυγίτες... - Στην κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης δήλωσε πως δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την Χρυσή Αυγή!


Τρίτο ψέμα: (Αναφερόμενος στα λεγόμενα του συλληφθέντα στο κέντρο της Αθήνας) Κάνουμε αυτήν την δουλειά συστηματικά και κατ΄ εντολή - Στην κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης δήλωσε πως δεν έλαβε ΚΑΜΜΙΑ εντολή από κανέναν, αλλά ήταν μια αυθόρμητη κίνηση.


Τέταρτο ψέμα: Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για πολλές ακόμα παρανομίες και πολλών ειδών και όχι ιδιαιτέρως τιμητική εγκληματική δραστηριότητα... - Ποιες;;;
Πέμπτο ψέμα: Η αστυνομία όταν τους βλέπει να κάνουν αυτές τις δουλειές, γυρίζει από την άλλη μεριά και δεν τους κοιτά... - Γι΄αυτό τότε τα ΜΑΤ επιτίθενται σε Συναγωνιστές που κάνουν διανομή τροφίμων!


Έκτο ψέμα: Ότι μπορεί να οργανώνουν τα συσσίτιά τους και να πετάνε με τις κλωτσιές γριούλες όπως είχαμε δει μια φορά διότι δεν τους φαίνονται αρκετά Ελληνίδες για να μην τους δίνουν συσσίτιο... - Περιμένουμε να δούμε το βίντεο που δείχνει Χρυσαυγίτες να κλωτσάνε γριούλες από συσσίτια!


Έβδομο ψέμα: Ο τρόπος που οι σωματοφύλακες του Καμίνη συνέλαβαν τον Χρυσαυγίτη που πήγε να τον δείρει... - Πότε έγινε σύλληψη;


Όγδοο ψέμα: Έναντι τύπων, οι οποίοι καθημερινά την παραβιάζουν με το αίσθημα ότι έχουν πολιτικό άσυλο - Γι΄ αυτό τότε όλα χρεώνονται στην Χρυσή Αυγή και έχει γίνει ήδη 6 άρσεις ασυλίας για Συναγωνιστές βουλευτές


Ένατο ψέμα: Ότι μπορούν να καίνε η να σπάνε ανθρώπους στο ξύλο στην μέση του δρόμου... - Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Χρυσαυγίτες καίνε στην μέση του δρόμου ανθρώπους...


Καληνύχτα σας κύριε Τσίμα και καλή τύχη στο επόμενο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που θα γράψετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :