Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!




Οι Ιλλουμινάτοι μέσω της εξελικτικής φάσης του DNA των < Δρακόσαυρων, Δρακονιανών, Ερπετομορφικών Υβριδίων, Σαυροειδών, Φολιδωτών, μη Ανθρωπόμορφων Οφιονητών οντοτήτων...( Έτσι τους πρώτο άκουσα από τον SAMAN LYCAN για πρώτη φορά στην ζωή μου ). > έχουν καταφέρει κάτι το απίστευτο το οποίο είναι μοναδικό. 


Οι Δρακονιανοί έχουν καταφέρει να μπορούν να ζουν πάρα πολλά χρόνια από 200 έως και 700 χρόνια!! Έτσι υπάρχουν εικόνες τους από προηγούμενες ζωές τους όπως θα λέγαμε σήμερα. Πολλοί βέβαια ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για κλώνους των Δρακονιανών, μπορεί βέβαια να είναι και έτσι αλλά έχω βρει αποδείξεις που δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά όπως τα λέω εγώ. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία την οποία ακόμη την ερευνώ και όταν είμαι έτοιμος θα σας την παρουσιάσω!!
Οι ίδιοι οι Δρακονιανοί ή όπως πιστεύουν κάποιοι ερευνητές οι κλώνοι τους υπάρχουν μέχρι και σήμερα!! Θα μου πείτε και τι με αυτό; Το θέμα είναι όπως θα δείτε στα βίντεο που σας έχουμε ετοιμάσει και θα μείνετε άναυδοι ότι οι σημερινοί Δρακονιανοί έχουν αφήσει την ταυτότητα τους στο παρελθόν σε πινάκες ζωγραφικής, γκραβούρες, ακόμα και σε φωτογραφίες!!
Θα ήταν σύμπτωση αν ήταν ένα δυο πρόσωπα, εδώ όπως θα δείτε στα βίντεο είναι πάρα πολλά και με μεγάλη επιρροή στο κοινωνικό σύνολο των ανθρώπων!! Είναι από πολιτικούς, στρατιωτικούς, έως και καλλιτέχνες και αν κάποιος ψάξει θα δει ότι ήταν τότε σαν μια ιδιότητα και σχεδόν όλοι έχουν την ιδία ιδιότητα ή και παρεμφερή και σήμερα!!
Οι αποδείξεις για τους Ιλλουμινάτοι και τα τσιράκια τους είναι πλέον πολλές στο να μην το πιστεύετε και να λέτε ότι όλοι εμείς οι ερευνητές του παράξενου είμαστε συνομοσιολόγοι για δικό μας συμφέρον!! Θα φέρουμε και άλλες πολλές αποδείξεις για να πειστείτε ότι υπάρχουν!! Μέχρι τότε δείτε τα βίντεο αυτά και να είστε όλοι καλά.

ΒΙΝΤΕΟ!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια :