Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;


78757864
Συνέντευξη στο Real.gr (του Νικολάκη του Χατζηνικολάου) έδωσε ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, με αφορμή την εκδήλωση «για την ενημέρωση» που πραγματοποιεί το συνονθύλευμα την επόμενη Δευτέρα, και… ξιφούλκησε κατά της διαπλοκής:
«Θα προχωρήσουμε άμεσα σε προκήρυξη αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών από μηδενική βάση. Οι σημερινοί καναλάρχες είναι καταληψίες της δημόσιας περιουσίας. Η τροϊκανή κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο κυρίως τρόπο να καταστήσει άβατο προς τρίτους το επάγγελμα του καναλάρχη. Ο όρος ελεύθερος ανταγωνισμός στα ΜΜΕ σήμερα αποτελεί ανέκδοτο. Τα ΜΜΕ έχουν περάσει στα χέρια οικονομικών κέντρων εξουσίας που τα χρησιμοποιούν όχι για να παράγουν ενημέρωση, αλλά για να παράγουν επιχειρηματικά κέρδη στους ιδιοκτήτες τους. Για να πουλάνε ενέργεια, δρόμους, νερά, λιμάνια, όπλα. Αυτή η λειτουργία τους είναι αυτό που αποκαλούμε διαπλοκή. Δηλαδή: Χρήμα για παραγωγή ενημέρωσης, ενημέρωση για παραγωγή πολιτικής, πολιτική για παραγωγή χρήματος. Σήμερα τα ΜΜΕ είναι ζημιογόνα, ή μάλλον χρεωκοπημένα. Αν οι επιχειρηματίες βάζουν λεφτά σε ζημιογόνες επιχειρήσεις σημαίνει ότι από κάπου αλλού περιμένουν να τα πάρουν πίσω. Όπως, λοιπόν, είπα και προηγούμενα, αυτό το σύστημα διαπλοκής ο ΣΥΡΙΖΑ θα το σπάσει».
Μα αφού έχει τόσο… κακούς σκοπούς για τη διαπλοκή ο ΣΥΡΙΖΑ, τι τις ήθελε άραγε ο mister Tsipras (για φωνάξτε τον κ. Φρούραρχο!) τις βίζιτες στους διαπλεκόμενους ολιγάρχες (Αλαφούζο, Μπόμπολα, Ψυχάρη κ.λπ.) και μάλιστα μέσα στις φωλιές τους; Συνοδευόμενος –για να μην ξεχνιόμαστε και να μην ξεγελιόμαστε- από τον παραπάνω κήρυκα του… αντιδιαπλεκόμενου αγώνα.
(ΥΓ): Και μια πολύ… μικρή λεπτομέρεια: ο… αντιδιαπλεκόμενος Βασίλης Μουλόπουλος, πριν γίνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μεγαλοδημοσιογράφος του συγκροτήματος Λαμπράκη! Σίγουρα, λοιπόν, θα τη… σκίσει τη διαπλοκή ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως θα… σκίσει και το Μνημόνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :