Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ


VENIZELOS
Μπορεί το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμος του Αίσχους») να πηγαίνει στα Τάρταρα (εξ’ αιτίας της ανόδου της Χρυσής Αυγής στη 2η θέση…), αλλά του έγινε το χατίρι του (επιμένοντος…) Βενιζέλου και το θέμα παραπέμφθηκε σε ειδική σύσκεψη των τριών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, που προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.
Πρόταση Εθνικισμός.net: Για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα γίνεται συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Σίγουρα δε, αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής είναι το υπ’ αριθμόν ένα για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Γιατί, λοιπόν, μόνο οι τρεις… καμπαλέρος της συγκυβέρνησης κι όχι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, με τον Παπούλια… συντονιστή, σε μια (αντ)εθνική σύσκεψη; Επιπροσθέτως, για να μην υπάρξουν μπερδέματα, παρανοήσεις και ασυνεννοησία, προτείνουμε να συμμετάσχουν στη σύσκεψη και οι «νταβατζήδες», καθώς και οι πρεσβευτές των «ενδιαφερομένων» χωρών (ΗΠΑ, Γερμανίας, Ισραήλ κ.λπ.), για να δίνουν γραμμή στους υπαλλήλους τους πολιτικάντηδες…
(ΥΓ): Να προσφερθεί καφές (της παρηγοριάς) και… κόλλυβα στους βαρυπενθούντες για την εκρηκτική άνοδο του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :