Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ, Ο «ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» ΚΑΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ!



PASOK456
Δεν έχει πλέον άλλο σκοπό ύπαρξης στις ημέρες μας το καταρρέων κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, παρά μόνον την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών εξουσιαστών, για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής, με αντάλλαγμα μερικά κόκαλα εξουσίας. Δεν είναι, λοιπόν, διόλου τυχαίο το ότι τους τελευταίους μήνες, το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά μόνον με την Χρυσή Αυγή.
Χθες, έγινε συνεδρίαση της Κ.Ο. του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, για το… γνωστό πάντα θέμα και οι πασόκοι διαβεβαίωσαν τους πάντες στο… συνταγματικό τόξο (από ΝΔ μέχρι ΚΚΕ) ότι το νομοσχέδιο αφορά μόνο την Χρυσή Αυγή και κανέναν άλλον:
«Πρώτο το ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει παρόμοιο σχέδιο επί υπουργίας Καστανίδη – Παπαϊωάννου, που δεν ψηφίστηκε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου με ευθύνη των συνεργαζόμενων κομμάτων. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν μπορεί να είναι πεδίο μικροκομματικών αντιπαραθέσεων. Το περιεχόμενο του νόμου υπαγορεύεται από το αξιακό μας σύστημα και για αυτό το λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε στις αντιδράσεις συντηρητικών, αναχρονιστικών, ξενόφοβων και ρατσιστικών κύκλων. Είναι μια παρέμβαση που στοχεύει στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων, των επιλογών και της αξιοπρέπειας των πολιτών, σύμφωνα και με τα όσα ισχύουν σ’ όλη την Ευρώπη» συνεχίζει η ανακοίνωση. Σε όσους πιστεύουν ότι το νομοσχέδιο κρύβει κινδύνους για άλλες πολιτικές ομάδες ή για την ελευθερία του λόγου η απάντηση μας είναι ξεκάθαρη. Το νομοσχέδιο αφορά την καταπολέμηση του ρατσιστικού μίσους και της ρατσιστικής νεοναζιστικής βίας και μόνο αυτά. Για τον σκοπό αυτό εξουσιοδοτήθηκε και ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ., Γιάννης Μανιάτης, να προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με τους Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του συνταγματικού τόξου».
(ΥΓ) 1: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο σημείο αυτό διακόπηκε εκτάκτως η συνεδρίαση, διότι ακούστηκαν σειρήνες περιπολικών και οι βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ την κοπάνησαν πανικόβλητοι προς διάφορες κατευθύνσεις, νομίζοντας πως ήρθαν για να τους «πάρουν»!
(ΥΓ) 2: Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά την άτακτη φυγή τους οι βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ειδοποιήθηκαν με e-mail ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει σε πιο… ασφαλές μέρος: στη σπηλιά του Νταβέλη!
(ΥΓ) 3: Πάντως, οι μελλοντικές συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ –επί κυβέρνησης Χρυσής Αυγής- θα γίνονται μόνιμα στις φυλακές του Κορυδαλλού…

Δεν υπάρχουν σχόλια :