Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Εδώ η χώρα καίγεται και ολόκληρο πολιτικό σύστημα ασχολείται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Αντιρατσιστικός νόμος γιατί ;
Για να σωθεί το πολιτικό σύστημα 
από την Χρυσή Αυγή;

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το πολυσυζητημένο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, ξέσπασε ένας νέος γύρος λάσπης που κορυφώθηκε την τελευταία εβδομάδα όπου καθημερινά είχαμε και από μία προβοκάτσια. 

Ο λόγος προφανής: Να προετοιμαστεί κατάλληλα η κοινή γνώμη για την δήθεν αναγκαιότητα της υπερψήφισης αυτού του αντισυνταγματικού νόμου ώστε να αντιμετωπιστεί η μεγάλη πρόκληση των καιρών που δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή.

Τα πολιτικά κόμματα που έχουν κάνει έκδηλο και φανερό τον πανικό τους από την κατακόρυφη άνοδο της Χρυσής Αυγής, νομοθετούν για να περισώσουν τον εαυτό τους και εν γένει το σύστημα της κλεπτοκρατίας.

Ουδείς άλλος είναι ο σκοπός του μελλούμενου νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που θα έρθει τις προσεχείς ημέρες στην Βουλή 

Θα έπρεπε ο Ρουπακιώτης να ασχολείται - αφού δεν παραιτήθηκε όπως ορίζουν οι βασικοί κανόνες της αξιοπρέπειας - με τις αποδράσεις που έχουν γίνει καθημερινότητα στις φυλακές.

Όμως ενώ οι αλλοδαποί δραπέτες έχουν μπερδέψει τις φυλακές με τα ξέφραγα αμπέλια και δολοφονούν στο διάβα τους, το <<συνταγματικό τόξο>> ασχολείται με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Φυσικά αυτό δεν είναι μόνο ίδιον του Ρουπακιώτη, αλλά και σύσσωμης της συγκυβέρνησης, η οποία έχει περιορίσει το έργο της σε τρεις βασικούς άξονες: 

1) καταλήστευση των Ελλήνων και ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας. 

2) Ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και της περιουσίας του Ελληνικού Λαού 
και 

3) Αντιμετώπιση του μοναδικού εχθρού του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής. 

Όλα αυτά, φυσικά, κάτω από τις παραινέσεις και τις απαιτήσεις των διεθνών επικυρίαρχων, οι οποίοι έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για την Χρυσή Αυγή, που απειλεί τα σχέδια τους. 

Από τον πρόεδρο του παγκόσμιου μεγάλου συμβουλίου, μέχρι τον Σόιμπλε, την Μέρκελ και τους λοιπούς, όλοι έχουν εκφράσει την ανάγκη να κινηθεί η πολιτική της χώρας στους παραπάνω άξονες, ώστε η Ελλάδα να ξεπουληθεί και οι Έλληνες να πουληθούν σκλάβοι στα παζάρια της διεθνούς πλουτοκρατίας, ενώ παράλληλα η μοναδική φωνή αντίδρασης να βρίσκεται εκτός νόμου.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονισθεί και η συνεργασία της αριστεράς, η οποία ξιφουλκεί λεκτικά και υποκριτικά εναντίον του μνημονίου, αλλά στηρίζει εμπράκτως και φανερώς όλες τις προσπάθειες του καθεστώτος για την επιβολή του. 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα όλο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί με το νομοθέτημα της ντροπής και μάλιστα προστάζει για την αυστηροποίηση του. 

Αυτό δείχνει πως δεν υπάρχει αριστερά ή δεξιά. 
Υπάρχει μόνο ένας ουσιαστικός διαχωρισμός στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Όμως οι ΙΔΕΕΣ δεν τελειώνουν με εκτρωματικούς νόμους, ούτε με τα ψέματα, ούτε με την τρομοκρατία. Οι ΙΔΕΕΣ είναι ανίκητες. Είναι προφανές, ότι το κράτος του μνημονίου έχει κηρύξει τον πόλεμο – όχι μόνο στην Χρυσή Αυγή – αλλά σε όλους τους Έλληνες και δεν περιμέναμε έναν ακόμα αντισυνταγματικό νόμο για να το καταλάβουμε. 

Εδώ και χρόνια λέμε, πως αυτό το κράτος στρέφεται μονίμως ενάντια στο Έθνος.Η «αστισυστημική» αριστερά, της συγκυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης, αποτελεί την εμπροσθοφυλακή αυτού του βρώμικου πολέμου και από πίσω της σέρνεται η θλιβερή δεξιά που βλέπει να χάνει συνεχώς έδαφος από την Χρυσή Αυγή που αποτελεί όπως δείχνει, τον γνήσιο εκφραστή του λαού μας, γιατί προέρχεται από τον λαό και μάχεται στο πλευρό του.

Δεν μπορούν να απαγορεύσουν την Ελλάδα! Επάνω από τους νόμους των πολιτικάντηδων, βρίσκεται ο Νόμος του Έθνους και οι Έλληνες θα σταθούν όρθιοι να τον υπερασπιστούνε.


Το χρονικό της λάσπης που κορυφώθηκε την τελευταία εβδομάδα όπου καθημερινά είχαμε και από μία προβοκάτσια. 



Για αρχή, το μενού είχε μια «δοκιμασμένη» συνταγή: Το «χαράκωμα» ενός ανήλικου Αφγανού (που κατηγγέλθη με καθυστέρηση πέντε ημερών) από ομάδα αγνώστων που φορούσαν… μαύρες μπλούζες με «κάτι δεντράκια»… Απορίας άξιον είναι ότι το παιδί δήλωσε ότι δεν θυμάται τα χαρακτηριστικά των ανδρών που τον χτύπησαν, αφού επιτέθηκαν από πίσω, όμως θυμάται πολύ καλά τα «δεντράκια με το σύμβολο στη μέση» για να δέσει το παραμύθι. Παράλληλα υπήρξε (;) και ένας ακόμα ξυλοδαρμός ενός αλλοδαπού από την Συρία, όπου και πάλι τα ΜΜΕ φωτογράφιζαν το Κίνημά μας.

Βεβαίως να μην ξεχάσουμε την επίθεση στο νυχτερινό μαγαζί ενός Καμερουνέζου στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου το υπουργείο Προ.Πο. του Δένδια σκηνοθέτησε μία ακόμα υπερπαραγωγή με συνθήματα σε μία… ντουλάπα ενός εκ των φερόμενων ως δραστών, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για τα συγκλονιστικά ευρήματα του, γεμάτος ικανοποίηση.

Όμως δεν τελειώσαμε εδώ… Το Σάββατο ήταν η σειρά της «Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος» να καταγγείλει και αυτή τους «ρατσιστές» της Χρυσής Αυγής (ένας-ένας… όλοι θα πάρετε), με μία απειλητική επιστολή για τα πανηγύρια, όπου ο συντάκτης τους καλούσε να εγκαταλείψουν την χώρα άμεσα γιατί διαφορετικά «θα χυθεί αίμα» και για να καταλάβει και ο πλέον αδαής, ποιοι είναι οι… κακοί της ιστορίας, στην προκήρυξη υπήρχε τυπωμένος ο Μαίανδρος του Κινήματος…

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα (σε μία μόνο εβδομάδα!), ήρθε και η παντελώς αναίτια, παράτυπη και αδικαιολόγητη επίθεση του Δραγασάκη όπου από το βήμα του προεδρείου της βουλής έδωσε την δική του παράσταση για τις… υβριστικότατες εκφράσεις του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου, «mister Alexis» και «ερώτηση σούπα». Δεν αξίζει να υπενθυμίσουμε τις πραγματικές προσβολές που έχουν ακουστεί εκατοντάδες φορές στον ίδιο χώρο. Αρκεί μόνο για όσους δεν το πρόσεξαν να πούμε ότι ο Δραγασάκης απεκάλεσε την Χρυσή Αυγή «συμμορία» και αυτό ήταν το μόνο προσβλητικό που ακούστηκε την μέρα εκείνη.

Να μην ξεχάσουμε και τα “Heil Hitler” από τα έδρανα του «συνταγματικού τόξου». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάντζας, μάλλον νοστάλγησε το σανίδι του θεάτρου και σε μία έξαψη της στιγμής αναφώνησε τη επίμαχη φράση, την οποία αρνούνταν οι Συριζαίοι μέχρι να αποδειχθεί από τα ίδια τα πρακτικά της βουλής. Ακόμα και μετά την αποκάλυψη όμως, ο καθεστωτικός τύπος – από την «Αυγή» έως το «Βήμα» – χρέωνε την φράση στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. Τέτοια είναι η εμπάθειά τους!

Ήταν τυχαία όλα τα παραπάνω; Γιατί τόση λύσσα μέσα σε διάστημα μίας μόλις εβδομάδας; Μα τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, εκτός από το ότι το Εθνικιστικό Κίνημα ανεβαίνει συνεχώς και η άνοδος αυτή έχει τρομοκρατήσει το «κόμμα των αποκομμάτων» γιατί βλέπουν ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και εκείνοι ΦΕΥΓΟΥΝ. Ξέρουν καλά ότι τα ποσοστά μας εκτινάχθηκαν γι’ αυτό τρέχουν ασθμαίνοντας να ψηφίσουν έναν νόμο κατά της ελεύθερης σκέψης, ελπίζοντας ότι αυτός θα μπορέσει να καταφέρει όσα δεν κατάφερε η λάσπη τους όλα αυτά τα χρόνια.





Δεν υπάρχουν σχόλια :