Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ


Όλα τα κόμματα του περιβόητου «συνταγματικού τόξου» κατέθεσαν ή εξήγγειλαν πως θα καταθέσουν «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια! 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο leader of SYRIZA, μιλώντας στην Κ.Ο. του συνονθυλεύματός του, ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα καταθέτει το δικό του «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.

Το πρωί της Πέμπτης, τα κεντροαριστερά δεκανίκια του Μνημονίου της δυστυχίας μας, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και ΡΗΜΑΔ κατέθεσαν τον νόμο Ρουπακιώτη.

Λίγη ώρα αργότερα, η N.Δ κατέθεσε τον δικό της «αντιρατσιστικό» νόμο, συμπληρωματικό στο νόμο που πέρασε ο –αλήστου πολιτικής μνήμης- Καραμανλής, το 1979.

Ακόμα και ο Καμμένος, απείλησε ότι θα φέρει στη βουλή το δικό του «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, ή θα… τσοντάρει το «αντιρατσιστικό» κάποιου άλλου.

Έμεινε μόνο το ΚΚΕ έξω από τον «αντιρατσιστικό» χορό, για να διεκδικήσει εύσημα «αντισυστημικότητας».

Ποιος ο λόγος που υπάρχει ξαφνικά τέτοιος «αντιρατσιστικός» συναγωνισμός;

Είναι προφανές: ο παγκόσμιος αφέντης έχει ωμά εκφράσει την απαίτησή του να περάσει κάποιος «αντιρατσιστικός» νόμος, ευελπιστώντας πως έτσι μπορεί να παταχθεί το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που είναι το τελευταίο εμπόδιο στην απόλυτη κυριαρχία του.
Οι ντόπιοι υποτακτικοί του, λοιπόν, κάνουν «αντιρατσιστικά» καλλιστεία και ξεβρακώνονται μπρος στον παγκόσμιο τύραννο με τη γαμψή μύτη, με την ελπίδα πως θα επιλέξει τον πιο ξεδιάντροπο από δαύτους για να τον κάνει αρχι-υπηρέτη και αρχι-διεκπεραιωτή των συμφερόντων του στην Ελλάδα!

Φτου, να μην τους ματιάσουμε!


ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΕ ΓΕΛΑΔΙΑ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :