Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα σχέδια της Νέας Τάξης και η νομοτελειακή Νίκη των Εθνικιστών

Νόμος είναι η Φύση!

Το κομμουνιστικό δόγμα πρεσβεύει ότι υπάρχουν παγιωμένοι Ιστορικοί Νόμοι που ρυθμίζουν απαρέγκλιτα την εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών. Αντιθέτως, ο Εθνικισμός βασίζεται στη μετουσίωση της φυσικής αλήθειας σε Ιδέα. Οικοδομεί την ανθρώπινη κοινωνία ακολουθώντας θεμελιώδεις Φυσικές Αρχές. Η Φυλή, ο άνθρωπος, καθώς επίσης και η ανάγκη του για κοινωνικότητα, δημιουργήθηκαν πριν την Ιστορία, συνεπώς δεν υπόκεινται απόλυτα στους «νόμους» της. Οι Ιστορικές κανονικότητες και νόρμες μπορούν να χρησιμεύσουν εν μέρει μόνο για την ανάλυση των ανθρωπίνων πραγμάτων και όχι ως απόλυτα ή αποκλειστικά εργαλεία ερμηνείας αυτών. Οι φυσικές δυνάμεις είναι αιώνιες, ανεξάντλητες και αυτοτροφοδοτούμενες, γι’ αυτό και.....
υπερισχύουν κάθε τεχνητού κατασκευάσματος (άυλου ή υλικού). Τα τεχνητά κατασκευάσματα δεν διαθέτουν ύπαρξη, διότι υφίστανται απλά ως έχουν και δεν μπορούν να μετατραπούν σε κάτι άλλο, στερούμενα του ενστίκτου επιβίωσης (που διαχωρίζει τα όντα από τα μη όντα).
 
Απ’ την άλλη πλευρά, ο άνθρωπος, ως δημιούργημα (από κοσμικής απόψεως) της Φύσης, κρύβει μέσα του ακατάλυτες δυνάμεις και την ικανότητα να αυτοβελτιώνεται. Ενώ οτιδήποτε τεχνητό είναι και εφήμερο (με δεδομένο χρονικό ορίζοντα), η Φύση έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται και ποτέ δεν καταστρέφεται πλήρως. Παρακολουθώντας κανείς τη θεματολογία των ΜΜΕ, διαπιστώνει ότι το καθεστώς μάς βομβαρδίζει με νεοεποχίτικες ειδήσεις. Ειδικότερα: α) εφημερίδα «Τα Νέα» της Τετάρτης 22 Μαΐου 2013: σελ. 22 άρθρο για το νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τους γάμους των γκέϊ στη Μ. Βρετανία, σελ. 24 άρθρο με θέμα: «Η χήρα του Στιβ Τζομπς (της Apple) στο πλευρό των μεταναστών», σελ. 25 δημοσίευμα με τίτλο: «Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς: Βραβείο 100.000 δολαρίων για το προφυλακτικό νέας γενιάς» β) άλλες ειδήσεις των ημερών: «Η Γαλλία  νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων», «Η κυβέρνηση Ολάντ απάλειψε τη λέξη «Φυλή» απ’ τη γαλλική νομοθεσία».
Με τέτοιο βομβαρδισμό, οι λαοί της Ευρώπης θα έπρεπε ήδη να έχουν υποκύψει, να έχουν αλλοτριωθεί πλήρως από την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα. Κι όμως, τα ευρωπαϊκά έθνη δείχνουν ακόμα τη θέλησή τους να ζήσουν. Καταβάλλουν προσπάθειες να συνέλθουν από τα συνεχή χτυπήματα που δέχονται και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα συσπειρωθούν και θα αντιδράσουν στην πολυπολιτισμική κοινωνία που θέλουν να τους επιβάλλουν. Όταν ακόμα και προηγμένες χώρες όπως η Σουηδία, ταλανίζονται από ταραχές σε προάστια πόλεών τους (βλ. Στοκχόλμη) που διαμένουν μετανάστες, τότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορέσουν να κρύψουν το πρόβλημα ό, τι και να κάνουν. Τα ευρωπαϊκά έθνη ξυπνούν. Και η αφύπνιση ξεκίνησε με τη Χρυσή Αυγή απ’ την Ελλάδα, τη χώρα που γεννήθηκε ο Πολιτισμός ως τύπος, ουσία και αντίληψη ζωής. Εκείνοι έχουν στο πλευρό τους την ύλη και το μεγάλο κεφάλαιο. Εμείς έχουμε στο πλευρό μας την αλήθεια της Φύσης και τις ακατάλυτες αξίες που έχουν εγγραφεί ανεξίτηλα στο γενετικό μας κώδικα.
Η ταυτότητα του Χρυσαυγίτη
Πριν από λίγες εβδομάδες, μία μεσόκοπη πια γυναίκα γύρω στα 60, που κουβαλάει πολλές μνήμες απ’ τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν τη Βόρειο Ήπειρο τις τελευταίες δεκαετίες, επισκέφτηκε το χωριό της στους Αγίους Σαράντα. Εκεί, ένας ντόπιος Έλληνας της έδειξε το μνημείο με τα ονόματα των φυλακισθέντων και εξορισθέντων Βορειοηπειρωτών την εποχή του κομμουνισμού. -«Κοίτα!-της λέει-…πάνω απ’ τα ονόματα…Η σημαία! Η δική μας σημαία, η ελληνική! Τα κατάφερα, την ανέβασα ψηλά!». Αυτός είναι ο Χρυσαυγίτης: Ο αφανής Έλληνας. Ο αφανής ήρωας της καθημερινότητας, αλλά και της Ιστορίας. Οι αντίπαλοί μας είναι οι δήθεν επιφανείς, οι «μεγαλοσχήμονες». Εμείς έχουμε κοντά μας τους Έλληνες της προσφοράς. Στη δική μας Ελλάδα δεν θα έχουν σημασία τα άτομα, αλλά το κοινό έργο που θέλουμε να υλοποιήσουμε.
Εκείνοι, λένε ότι σχηματίζουν ένα συνταγματικό τόξο. Και συμπεριλαμβάνουν σε αυτό και την Αριστερά, η οποία μέσω του ΚΚΕ αποδεδειγμένα προσπάθησε να καταλύσει το δημοκρατικό πολίτευμα το 1946-1949! Στην πραγματικότητα εννοούνε ότι: Μπορούν να συμπεριφέρονται ως «φασίστες» (βλ. Δραγασάκης), αρκεί να δηλώνουν δημοκράτες. Μπορούν να κλέβουν, να παρανομούν, να χρησιμοποιούν βία, αρκεί να δηλώνουν δημοκράτες. Έτσι βαπτίζονται όλα δημοκρατικά και συγχωρούνται. Η λογιοσύνη τους είναι ο φερετζές του ανθέλληνα. Έχουν κάνει πράξη το δόγμα: ψεύδομαι και λασπολογώ, άρα υπάρχω.
Δεν θα αντέξουν όμως για πολύ. Η κατάρρευσή τους είναι ante portas, στο μέλλον που βλέπουμε μπροστά μας, διότι έχουν αποστερήσει τη δημοκρατία τους από κάθε περιεχόμενο. Ο κόσμος πια δεν ακούει τα πολλά λόγια. Στρέφει το βλέμμα του στις καρδιές όλων εκείνων που ζητάνε την ψήφο του. Και εκεί διακρίνει τη διαφορά των Χρυσαυγιτών με τους υπόλοιπους. Βλέπει τις καθαρές προθέσεις των Συναγωνιστών, οι οποίοι διώχνουν τα σκοτάδια που μας τυλίγουν και φωτίζουν με τη φλογερή τους πίστη την πορεία του μαχόμενου ελληνισμού.
Χριστόφορος Τσάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια :