Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Προσοχή στο παράνομο φεστιβάλ στα κατεχόμενα

Προσοχή στο παράνομο φεστιβάλ στα κατεχόμενα
Εδώ και καιρό κυκλοφορεί διαδικτυακά διαφήμιση για ένα φεστιβάλ-συναυλία στη Λευκωσία. Αυτό όμως που μας αναγκάζει να εκδίδουμε την παρακάτω ανακοίνωση είναι ο τόπος όπου θα γίνει η συναυλία. Συγκεκριμένα το γεγονός γίνεται στην κατεχόμενη Λευκωσία, κάτι βεβαίως που προσπαθούν να αποκρύψουν διακριτικά οι διοργανωτές. Το φεστιβάλ αυτό μάλιστα χορηγείται από διεθνείς εταιρείες που τα προϊόντα τους βρίσκονται και στην κυπριακή αγορά.
972048 601520543205032 813150577 n
Η συγκεκριμένη συναυλία διαφημίζεται συνεχώς, κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρασύροντας πολλούς συμπατριώτες μας, οι οποίοι λανθασμένα πιστεύουν πως πρόκειται για φεστιβάλ στην ελεύθερη Λευκωσία. Η πώληση εισιτηρίων στις ελεύθερες περιοχές παραπλανεί ακόμη περισσότερο τους συμπολίτες μας.
Επιστείουμε σε όλους την προσοχή έτσι ώστε να αποφύγουν την παραπλάνηση από τους Τούρκους. Η Αστυνομία πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα έτσι ώστε να μην πωλούνται εισιτήρια στις ελεύθερες περιοχές.
Κανένας συμπατριώτης μας να μην βρεθεί σε εκδηλώσεις του κατακτητή. Η παρουσία του οποιουδήποτε, όχι μόνο προσφέρει οικονομική βοήθεια στους εισβολείς, αλλά και αναγνωρίζει αυτομάτως την τουρκική νομιμότητα στο κατεχόμενο μέρος.
Κατ’ επέκταση καλούμε την κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα όπως κάνουν, έστω, τις απαραίτητες ενέργειες προς καταγγελία του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Πρέπει να δράσουν άμεσα ούτως ώστε να ακυρώσουν την συναυλία, αλλά και κάθε τέτοιου είδους δραστηριότητα που δίνει διαφήμιση αλλά και υπόσταση στο μόρφωμα των κατεχομένων.
Πάγια θέση του κόμματος, όπως αυτή την διατυπώσαμε πάμπολλες φορές, είναι το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Τα ναρκωτικά, η εγκληματικότητα, οι λαθρομετανάστες, οι παράνομοι εργάτες και η οικονομική βοήθεια προς το ψευδοκράτος αποτελούν τις κύριες συνέπειες του ανοίγματος των οδοφραγμάτων. Η πολιτεία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια και την ευημερία του λαού μας και το κλείσιμο τους αποτελεί μία πατριωτική στάση που θα βγάλει την πατρίδα μας από πολλά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :