Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΑ!


MUSLIMS-ATHENS
Γράφει ο Αντίοχος
Από τότε που κυκλοφόρησε στην πολιτική πιάτσα το εκπορευόμενο από τη Συγγρού (εννοούμε από τα γραφεία της ΝΔ…) επονομαζόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμος του Αίσχους»), οι σκοτεινοί κύκλοι της ανωμαλίας στήνουν μια προβοκάτσια την ημέρα, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα στην κοινωνία (σε όσους περισσότερους μπορούν τέλος πάντων…) ότι το αισχρό αυτό κατασκεύασμα είναι… αναγκαίο, γιατί η Χρυσή Αυγή το’ χει… παρακάνει και πρέπει να… συμμαζευτεί!
Έτσι, τη μία ημέρα είχαμε την καταγγελία (με καθυστέρηση 5 ημερών…) για το «χαράκωμα» του 14χρονου (;) Αφγανού (από άτομα που φορούσαν μαύρες μπλούζες με κάτι… δεντράκια), την άλλη μέρα την καταγγελία για τον ομαδικό ξυλοδαρμό κάποιου Σύριου, την επομένη τα γνωστά παρατράγουδα στη βουλή για την… υβριστικότατη έκφραση «ο mister Alekos κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός» και τα «Χάιλ Πάντζας», ε συγνώμη, «Χάιλ Χίτλερ», ήθελα να πω. Το Σάββατο, ήταν η σειρά της καταγγελίας κάποιας «Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας», ότι έλαβε ταχυδρομικώς στα γραφεία της απειλητική επιστολή (που έφερε το… υδατογράφημα της Χρυσής Αυγής), γραμμένη στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα αραβικά και απειλούσε τους μουσουλμάνους να φύγουν από την Ελλάδα, αλλιώς «θα σας σφάξουμε στο δρόμο σαν κοτόπουλα». Μάλιστα, τους δίνεται και… διορία, μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Κυρ Νίκο, περιμέναμε οι υπάλληλοί σας (που χρυσοπληρώνονται από δέκα πάντες…), να έχουνε τουλάχιστον λίγο μυαλό και λίγη φαντασία, ώστε να στήσουνε τουλάχιστον μια προβοκάτσια της προκοπής, που να είναι και λίγο πιστευτή. Αυτή την προβοκάτσια δεν την πιστεύουν ούτε τα… κοτόπουλα! Τέτοιες φτηνές προβοκάτσιες μπορεί να στήσει και η… γιαγιά μου. Σταμάτα, λοιπόν, να πληρώνεις άδικα αυτούς τους κοπρίτες και δώστους ένα κασελάκι να γυαλίζουνε παπούτσια στην Ομόνοια, ή στείλτους στο χωριό τους να φυλάνε γίδια (τα γίδια!). Δεν κάνουνε για τίποτα άλλο!
(ΥΓ): Τι εννοεί αυτή η πολύ περίεργη Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδας, όταν γράφει στην ανακοίνωσή της ότι: «Κάθε μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του». Απειλεί με τζιχάντ; Μήπως κάπου εδώ η προβοκάτσια ξεφεύγει και πάει πολύ μακριά η βαλίτσα; Μήπως κάποιοι παίζουν με τη φωτιά, νομίζοντας ότι «χειρίζονται» πρόσωπα και καταστάσεις, που όμως παίζουνε ταυτόχρονα και σε άλλα ταμπλό; Και ο νοών νοείτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :