Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟ 1990…



TATSOPOULOS
Ένα νέο «one man show» (μόνο έτσι μπορεί να… λειτουργήσει, μόνος του – κάποιοι σίγουρα θα έχουν… ενστάσεις για μια από τις τρεις εντός παρενθέσεως λέξεις, αλλά τι να κάνουμε…) έδωσε χθες το βράδυ ο (κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία) Τσατσόπουλος στον αλαφούζειο ΣΚΑΪ και στο δελτίο του Εισαγγελάτου, όπου εξέφρασε την… απελπισία του για το θέμα που… καίει και… τσουρουφλίζει όλους τους πολιτικάντηδες:
«Το 1990, όταν η Χρυσή Αυγή έκανε αίτηση στον Άρειο Πάγο, ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να κρίνει ότι ένα ναζιστικό κόμμα δεν έχει θέση στο κοινοβούλιο. Από τη στιγμή που έγινε το λάθος του Αρείου Πάγου δε μπορεί να διορθωθεί παρά με τη βούληση του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει βαλβίδα ασφαλείας στο σύνταγμά μας. Αυτοί θα αλλάξουν το όνομά τους, θα έρθουν ως “Χρυσό Δειλινό” ή “Χρυσός Δεκαπενταύγουστος” και θα συνεχίσουν την ίδια ρητορική ».
Ας τα ακούσουν κι ας τα εμπεδώσουν αυτά και οι λοιποί του… συνταγματικού τόξου (Δένδιες, Ρουπακιώτηδες κ.α.) που κοιμούνται κι ονειρεύονται πως θα θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά τους, παρά μόνο με τη θέληση του λαού. Αλλά ο ελληνικός λαός δεν είναι τόσο… μ….ς να τους κάνει τη χάρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :