Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ALEXIS ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ



NAYTHS
Τίποτα δε διδάχτηκε από το στραπάτσο που έφαγε την Παρασκευή στη βουλή το «φωνάξτε τον κύριο φρούραρχο» συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλίας-Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (και δε συμμαζεύεται…). Έτσι, ο… χαριτωμένος leader of SYRIZA, mister Alexis (πρωτοφανείς… ύβρεις, να προσέλθει ο κύριος φρούραρχος της βουλής για να μας… μπαγλαρώσει), ομιλώντας στην Κ.Ε. του συνονθυλεύματος, το ’παιξε… προστάτης -τουρκιστί «νταβατζής»- της δημοκρατίας και εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, ότι αυτός και η συμμορία του θα μας… σταματήσουν (προφανώς με την… όπισθεν):
«Στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η αριστερά είναι εδώ για υπερασπιστεί τη δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Από τις γειτονιές ως το προεδρείο της βουλής. Εμείς υψώνουμε μια ασπίδα προστασίας της δημοκρατίας. Μαζί με κάθε δημοκρατικό πολίτη… Διότι, χθες απεδείχθη ότι η ασυδοσία της ΧΑ στο κοινοβούλιο είναι ζήτημα πολιτικής επιλογής. Όποιος θέλει μπορεί να εφαρμόσει το κανονισμό και να αποτρέψει τον ευτελισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και της δημοκρατίας. Όποιος θέλει μπορεί να επικαιροποιήσει το θεσμικό πλαίσιο ενάντια στους κήρυκες της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού. Ενάντια στους παρακρατικούς και στις συμμορίες που βιαιοπραγούν απέναντι σε ανυπεράσπιστους πολίτες. Εμείς και θέλουμε και μπορούμε. Από εδώ και στο εξής, μηδενική ανοχή απέναντι στις συμμορίες, απέναντι στους υβριστές της δημοκρατίας και της ιστορίας του λαού μας που έδωσε φόρο αίματος στους ναζί, αγωνιζόμενος για την ελευθερία και τη δημοκρατία».
Να γνωρίζει το… χαριτωμένο αυτό αγοράκι, ότι οι Έλληνες εθνικιστές δε μασάνε από τις απειλές του, όπως δε μάσησαν τόσα χρόνια από τις αντισυγκεντρώσεις, τις βόμβες και τις σφαίρες των προστατευόμενων του παρακρατικών κόκκινων τρομοκρατών! Κι άμα έχει αμφιβολία, ας συμβουλευθεί και τον κύριο… φρούραρχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :