Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Βαρβιτσιώτης προετοίμασε το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βαρβιτσιώτης προετοίμασε το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ
Η παρουσίαση της δημοσκόπησης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA, από τον καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, έβγαλε, συν τοις άλλοις, και πολιτική είδηση. «Γεννήτορας» της είδησης ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μιλάμε γι΄ αυτόν τον νερόβραστο μεγαλοαστό, με… διδακτορικό στα πάρτυ και στα κότερα, ο οποίος κληρονόμησε την βο(υ)λευτική έδρα από τον πατέρα του. Ο τύπος αυτός, λοιπόν, σχολιάζοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα, και συγκεκριμένα τις προτιμήσεις της νεολαίας, είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Συνομιλώντας με τον βο(υ)λευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη,  σε μια αποθέωση της αβρότητας του καθωσπρεπισμού και της επιτηδευμένης «ευγένειας» (όπου φυσικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απουσίαζε, χάριν του «δημοκρατικού» αποκλεισμού της από τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»), ο Βαρβιτσιώτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει ότι προτιμά η νεολαία να ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Είναι λογικό να εξοργίζεται ο κάθε καλοπροαίρετος Έλληνας Πατριώτης από την ομολογία αυτήν, ας μην του φαίνεται όμως ούτε  εξωπραγματική, ούτε ανεξήγητη. Ο Βαρβιτσιώτης, καταρχάς, δημοσιοποίησε τις προτιμήσεις του θεωρώντας, πολύ σωστά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια συμπληρωματική δύναμη του καθεστώτος, εντελώς αδύναμος και ακίνδυνος για ενδεχόμενη έμπρακτη αμφισβήτηση, άρνηση και ανατροπή του. Σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία αποτελεί την μοναδική Γνήσια Επαναστατική έκφραση στην κατεχόμενη,  από τις μνημονιακές δυνάμεις,  Ελλάδα.
Επίσης, ο κληρονομικώ δικαίω  βο(υ)λευτής της ΝΔ. με την προφανή εντολή από το κόμμα του, προέβη σ΄ αυτήν την δήλωση με έναν πιο ευρύ και μακροπρόθεσμο στόχο, την ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις επικείμενες  εκλογές και με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που δεν θα ευνοεί συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ή την ΔΗΜΑΡ, καθώς το πιο πιθανό σενάριο είναι ο εκλογικός καταποντισμός και η εξαφάνισή τους από τον πολιτικό χάρτη. Μια συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο πιθανό σενάριο των επόμενων εκλογών, κάτι το οποίο αυτόματα θα καταστήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Οι μάσκες θα πέσουν σύντομα και τότε θα φανεί περίτρανα ότι η έκφραση «Εναντίον όλων» που χρησιμοποιεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι απλώς ένα πρωτότυπο σύνθημα αλλά μια ζώσα πραγματικότητα. Ενάντια στους υπηρέτες του μνημονίου και τους γιαλαντζί  αντιμνημονιακούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  θα κινηθεί όπως της αρμόζει, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, εκφράζοντας την μόνη συνεπή Εθνική και Λαϊκή Δύναμη Αντίστασης στις ξένες δυνάμεις κατοχής και τους εγχώριους υπηρέτες του, εκούσιους και μη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :