Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΝΑ ΠΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!



Σίγουρα δεν θάπρεπε να παει κανένας μα κανένας,  στην "παρέλαση" για την 21η Μαίου! Κανένας! Γιατί; Μα για τρεις κύριους λόγους και  πολλούς δευτερεύοντες!
1. να μην πάει κανείς, αφού, για μια ακόμα φορά, όλοι οι "λακέδες" της εξουσίας και των πέριξ της θα ανέβουν, για μια ακόμα φορά πάνω στην εξέδρα και θα καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια! Μόνο και μόνο αυτό το θέαμα, προκαλεί τάσεις για εμετό!
2. Να μην πάει κανείς, αφού έτσι θα γλυτώσει από τα απαράδεκτα... μεγάφωνα, με τις ...ανορθρογραφίες και τις ελληνικούρες που ταιριάζουν φυσικά στο γενικότερο κλίμα της υπο-κουλτούρας!
3. Να μην  πάει κανείς, αφού, ακόμα και τα παιδιά που θα παρελάσουν, ούτε ξέρουν για πιο λόγο παρελαύνουν, ούτε θέλουν, τα περισσότερα, να μάθουν. Θεωρούν δε, (τα περισσότερα), ετούτο το είδος κοινωνικής παρουσίασης, κάτι το πολύ βαρετό και το δείχνουν με το τρόπο τους.. Ενώ, δίνει την ευκαιρία σε πολλές νεαρές κυρίες, να επιδείξουν τα καλλίγραμα σώματά τους, φορώντας και αξιοποιώντας τα ανάλογα ενδυματολογικά τους ευρήματα..

Να μην πάει κανείς! Οι Ριζοσπάστες και όλοι όσοι αγωνίστηκαν για να είναι σήμερα τα Επτανησα, ένα κομμάτι της Ελλάδας, δεν χρειάζονται τέτοιες ψευτο- τιμές!
Αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του τόπου μας, τους τιμάμε, κρατώντας τους ένα ξεχωριστό κομμάτι στη καρδιά μας,  κα μεταφέροντας το μήνυμα του αγώνα τους, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε στιγμή που ο τόπος μας περνάει δύσκολες ώρες.
Αυτούς που αγωνίστηκαν για νάμαστε σήμερα Έλληνες, Ελεύθεροι. τους τιμάμε, δίνοντας και μεις οι ίδιοι, ανάλογους αγώνες, όταν και εφ' οσον ετούτη η έρμη πατρίδα σπειληθεί από "λιοντάρια" και "Εφιάλτες" και όχι φτιάχνοντας παράτες της μιας ώρας, επειδή έτσι λέει και επιβάλει ο κανονισμός της ημέρας!!

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..
ΔΗΜ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :