Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΜΠΑΡΜΠΑ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΤΙΜΗ ΤΟ GAY PARADE – ΝΤΡΟΠΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



boutaris
Νέο παραλήρημα του… κρασοπατέρα μπάρμπα-Γιάννη Μπουτάρη, υπέρ του Gay Parade (της ανωμαλίας…) και κατά της Χρυσής Αυγής, είχαμε σήμερα, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Palmo 965. Ιδού τι είπε για την… ντροπή της Χρυσής Αυγής:
«Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα ντροπή για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τις διδακτορικές πεποιθήσεις. Είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτοί που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου».
Ιδού τι είπε και για την… τιμή της εκφυλιστικής παρέλασης των ανωμάλων: «Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης».
Συμπέρασμα: Εφόσον τίθεται το δίλημμα, τι προτιμάει ο λαός; Χρυσή Αυγή ή ανωμαλία και ξετσιπωσιά; Και για να το επεκτείνουμε: Χρυσή Αυγή ή Μνημόνιο; Χρυσή Αυγή (και αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου) ή δυστυχία; Χρυσή Αυγή ή εγκληματικότητα; Χρυσή Αυγή ή λαθρομετανάστευση; Χρυσή Αυγή ή εθνική ταπείνωση; Χρυσή Αυγή ή ξεπούλημα της πατρίδας; Χρυσή Αυγή ή κομμουνιστοκρατία; Χρυσή Αυγή ή Νέα Τάξη Πραγμάτων – Παγκοσμιοποίηση; Χρυσή Αυγή ή διάλυση των πάντων; Διαλέγετε και παίρνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :