Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ε ρε δόξες το Λιμάνι του Αργοστολίου! Μεγάλη μας τιμή, να δουλεύει εκεί στη παραλία, ένας πτυχειούχος του... Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης! Καί μάλιστα ΕΛΛΗΝΑΣ! Ναι ναι, καλά διαβάσατε, ΕΛΛΗΝΑΣ! Ο οποίος, συν τοις άλλοις, είναι και ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ!

Που τα έμαθα όλα αυτά; Μα στο..face book του ίδιου! Που δηλώνει όλα τα παραπάνω!

Τώρα βέβαια δεν γνωρίζω αν το Κολούμπια της Νέας Υόρκης διατηρεί παράρτημα στο...Δυρράχειο ή στις Σαράντα Εκκλησιές! Ούτε έχει πέσει στην αντίληψή μου αν τα τελευταία.. 50 χρόνια, η Ελλάδα έχει προσαρτήσει ενα μεγάλο κομμάτι της... Αλβανίας, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους του να πάρουν ΚΑΙ την ελληνική υπηκοότητα!

Ας μιλήσουμε όμως σοβαρά: Γιατί ένας ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, φτιάχνει προφιλ στο facebook με ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικα "προσόντα" και δηλώνοντας ψεύτικη δουλειά;

Αν δείτε το προφίλ του εν λόγω "μαγκα", θα νομίσετε πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες... εταιρίες εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής στη Κεφαλονιά και όχι μόνο! Της "μούφας" το κάγκελο!

Και έρχονται μετά κάποιοι να μου δικαιολογήσουν τα πεπραγμένα του, με το επιχείρημα πως είναι υπάλληλος τουριστικού γραφείου!

Να περιμένουμε κάποιες αντιδράσεις από αυτούς που έχουν κάποια αρμοδιότητα; (Όποιος θέλει τα στοιχεία της σελίδας του facebook , ευχαρίστως να του τα δώσουμε)!



Φώτης Χαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :