Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: ΑΠΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ‼! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)



RIO6
Φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το «μπάχαλο» στο χώρο της υγείας
Την ίδια ώρα που οι ελλείψεις σε υποδομή στο νοσοκομείο του Ρίου είναι τεράστιες, ...οίστρος εργασιών βιτρίνας φαίνεται πως έχει κυριεύσει τους υπευθύνους του νοσηλευτικού ιδρύματος. Όλες τις προηγούμενες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πραγματικός... οργασμός εργασιών που αφορούν στον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου. Όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό του «Κόσμου», έχουν επιστρατευτεί ολοκαίνουργια χορτοκοπτικά μηχανήματα, μπεκ και λάστιχα ποτίσματος. Σκοπός, όπως μας είπαν οι εργάτες, είναι να αναπτυχθεί το πράσινο στην είσοδο του νοσοκομείου αλλά και στα σημεία έξω από το κτίριο της διοίκησης αλλά και προς την περιοχή των εξωτερικών ιατρείων.
RIO1
RIO3
Αλλά την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά και τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς, στο εσωτερικό του περιφερειακού πανεπιστημιακού νοσοκομείου εξακολουθούν να ταλαιπωρούν ασθενείς και εργαζόμενους όλα τα υπάρχοντα προβλήματα και οι ελλείψεις. Πρώτα απ' όλα παραμένουν ακόμα οι τρύπες στα ταβάνια (στο χώρο πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία) για τις οποίες πριν από μερικούς μήνες ο «Κόσμος» είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα νερά που έσταζαν και από τον κουβά που εργαζόμενοι είχαν τοποθετήσει για να μην σχηματίζεται λίμνη στο πάτωμα.
RIO4
RIO5
Παράλληλα, ιατρικά μηχανήματα, (όπως φαίνεται και σε σχετική φωτό που δημοσιεύουμε), όπως ακτινολογικά, βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στους διαδρόμους, ενώ ξηλωμένες πόρτες είναι στοιβαγμένες σε διάφορες γωνιές του νοσοκομείου. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στις πασίγνωστες ελλείψεις χώρου, που... οδηγούν στα αμέτρητα ράντζα, ή υλικών, από γάζες μέχρι και σύριγγες, και προπαντός ανθρώπινου δυναμικού. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στο πλαίσιο των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο έχει ενταχτεί και η πλακόστρωση σε μεγάλο μέρος του προαυλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :