Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τρελο-Καμίνης σε ρόλο Τζον Φ. Κένεντυ: «Με απειλεί ο Μιχαλολιάκος!» - ΒΙΝΤΕΟ


Τρελο-Καμίνης σε ρόλο Τζον Φ. Κένεντυ: «Με απειλεί ο Μιχαλολιάκος!» - ΒΙΝΤΕΟ
Ελάλησε ο λαθρο-δήμαρχος και περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι για να δηλώσει πως είναι στόχος «νεοναζί και τρομοκρατών». Πρώτα μας είπε ότι βουλευτής μας του επιτέθηκε με… όπλο(!) και αντί γι’ αυτόν τραυμάτισε 12χρονο κοριτσάκι (ασχέτως αν λίγο αργότερα βγήκαν οι ένοπλοι φρουροί του και παραδέχθηκαν ότι από δική τους βλακεία χτύπησε το ανήλικο παιδί). Τελικά, ο τρελο-Καμίνης είδε τον εαυτό του σε ρόλο Τζον Κένεντι και αναγγέλλει δημόσια ότι σκοτεινές δυνάμεις απειλούν τη ζωή του. Τελευταίο θύμα του εν λόγω παραληρήματος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με τον Χαμίνη, πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη, γιατί δέχεται ευθείες απειλές από αρχηγό πολιτικού κόμματος.
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και να καταλάβει ο κόσμος ότι ο λαθρο-δήμαρχος έχει στην κυριολεξία… τσακωθεί με την αλήθεια, ιδού η επίμαχη δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: «Κατά του Καμίνη δεν θα στραφεί νομικά η Χρυσή Αυγή, αλλά θα στραφεί ο λαός της Αθήνας τον οποίο έχει παραδώσει βορά στους λαθρομετανάστες. Αν τολμά ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη, χωρίς τους αστυνομικούς του».
Ας αφήσει λοιπόν τις παρλαπίπες ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών, ας αφήσει τα ψέματα και ας απαντήσει με πράξεις στην αναφορά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ας κατέβει μια βόλτα στην οδό Λιοσίων, στην Αχαρνών, στην πλατεία Αττικής, τη Βικτώρια και τον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί βέβαια είναι πολύ πιθανό - αν τη γλιτώσει από την οργή των Ελλήνων κατοίκων - να πέσει θύμα των λαθρομεταναστών και τα πανάκριβα ρολόγια και αξεσουάρ, που λατρεύει ο εν λόγω κάτοικος των Β.Π., να κάνουν φτερά…
Τέλος, ο αρχι-ψευταράς λαθρο-δημαρχος ισχυρίστηκε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να τραβήξει όπλο. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφων του Mega για το εάν ο Γιώργος Γερμενής πήγε να τραβήξει όπλο, απάντησε «ναι αποπειράθηκε να βγάλει όπλο».Τον διαψεύδουν πανηγυρικά τα τηλεοπτικά πλάνα που είδε όλη η Ελλάδα. Εξευτελίζονται στην κυριολεξία οι διάφοροι Καμίνηδες με το να διαδίδουν τόσο κακοήθη ψέμματα. Ο ελληνικός λαός όμως δεν τρώει κουτόχορτο και γελάει με τέτοιου είδους ανυπόστατες συκοφαντίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :