Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Συμμορία "βρετανών" εισαγώμενων ισλαμιστών βίαζε και εκπόρευνε ανήλικα κορίτσια....Τα εκεί ΜΜΕ αποσιωπούν την ταυτότητα των εγκληματιών!

Ένα νέο κύκλωμα 6 ισλαμιστών "Βρετανών" εξάρθρωσε η αστυνομία του Λονδίνου τις προηγούμενες ημέρες που συστηματικά απήγαγε, βασάνιζε, βίαζε και εκπόρνευε μικρά ανήλικα κορίτσια...

Τα θύματα τους ήταν ηλικίας 13 - 16 ετών, που σύμφωνα με το Κοράνι δικαιούνται να τα....έχουν "κτήμα" τους, και αφού τα έθιζαν πρώτα στα ναρκωτικά στη συνέχεια τα κακοποιούσαν σεξουαλικά για εβδομάδες μέχρι να τα στείλουν σε οίκους ανοχής και πιάτσες!
Σε περίπτωση που τα ανήλικα κορίτσια αντιστέκονταν τα βασάνιζαν φρικτά και εν τέλει αποσπούσαν το "οk" τους για να τα εκπορνεύσουν.

Η μεγαλύτερη αθλιότητα ωστόσο δεν έγκειται μόνο στις πράξεις των μουσουλμάνων υπανθρώπων αλλά και στη βρετανική πολιτεία, που.....
επειδή στην...πολυπολιτισμική τους κοινωνία ισχύει ένας αντίστοιχος νόμος-έκτρωμα περί "ρατσισμού και ξενοφοβίας", τα τοπικά ΜΜΕ, όπως το BBC, δεν τόλμησαν να δηλώσουν την θρησκευτική και εθνική ταυτότητα των καθαρμάτων για να μην υπάρξουν πράξεις αντεκδίκησης των Βρετανών.

Αυτόν τον...."πολιτισμό" θέλουν να μας εισάγουν συστηματικά οι επικυρίαρχοι και ταυτόχρονα με κάθε τρόπο προσπαθούν να διασφαλίσουν τη μηδαμινή αντίδραση των λαών.

Ας μάθουν όμως ότι "εδώ είναι Βαλκάνια" και "γη του Λεωνίδα και του Κολοκοτρώνη" και πώς οι μουσουλμάνοι απολίτιστοι όχι μόνο δεν έχουν θέση ανάμεσά μας αλλά θα φροντίσουμε να το καταλάβουν με κάθε τρόπο!

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα ονόματα των καθαρμάτων:

Ahdel Ali, Mubarek Ali, Mohammed Ali Sultan, Tanveer Ahmed, Mohammed Islam Choudhrey και Mohammed Younis.

Δεν υπάρχουν σχόλια :