Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ: ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ» – ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ



MME
«Η βία αποθρασύνει!», τιτλοφορεί το άρθρο του στη φυλλάδα του big boss Μπόμπολα, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος Παντελής Καψής (παλιός «Ρηγάς», γιός του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Καψή, αδερφός του «ταλιμπάν» του Μνημονίου, Μανώλη Καψή του mega, και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της μνημονιακής συγκυβέρνησης Παπαδήμου). Κι όπως πολύ καλά καταλάβατε, αναφέρεται στην Χρυσή Αυγή. Ας παρακολουθήσουμε τα κυριότερα σημεία του παραληρηματικού του άρθρου:
«Επιχείρησαν να (ξανά)στήσουν συσσίτια «μόνο για Έλληνες» στην Πλατεία Συντάγματος. Τι θα μπορούσε να ακολουθήσει; Σχολεία «μόνο για Έλληνες»; Νοσοκομεία «μόνο για Έλληνες»; Μήπως και τουαλέτες «μόνο για Έλληνες» κατά το πρότυπο της Νοτίου Αφρικής στην εποχή του «Απαρτχάιντ»; Ευτυχώς ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας δεν τους το επέτρεψαν. Έκαναν το καθήκον τους…
Το μίσος για τους μετανάστες δεν το εφηύρε η Χρυσή Αυγή. Αναπτύχθηκε σταδιακά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια μέσα από μια τελείως υποκριτική και σχιζοφρενική λογική αντιμετώπισής τους: είναι καλοί για να μαζεύουν τις ελιές μας, είναι καλοί για να προσέχουν τους παππούδες στα χωριά, είναι καλοί ακόμα και για να ανατρέφουν τα παιδιά μας, αλλά μας κλέβουν τις δουλειές, επιβαρύνουν τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας και ευθύνονται για την έκρηξη της εγκληματικότητας.».
Μάλιστα. Ίση αντιμετώπιση όλων και ίσες ευκαιρίες για όλους, Έλληνες και λαθρομετανάστες, ζητά ο Καψής. Μεγίστη υποκρισία! Γιατί τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», είναι αυτός καθ’ αυτός ο ορισμός του «ρατσισμού», όπως τον εννοεί ο Καψής και οι όμοιοί του. Οι οποίοι έχουν αποκλείσει παντελώς τους «νόμιμους μετανάστες» από τον δικό τους κλάδο, της δημοσιογραφίας, κατά το πρότυπο της Νοτίου Αφρικής στην εποχή του Απαρτχάιντ! Πόσοι «νόμιμοι μετανάστες» -που ασφαλώς κάποιοι εκ των οποίων ήταν δημοσιογράφοι στις πατρίδες τους και το κατέχουν το θέμα- εργάζονται σήμερα στα καθεστωτικά, ή ακόμα και στα αριστερά ΜΜΕ; Ούτε ένας, έστω για δείγμα! Ιδού, λοιπόν, οι πρώτοι και οι μεγαλύτεροι «ρατσιστές» του τόπου: οι «νταβατζήδες», η ΕΣΗΕΑ, οι μεγαλοδημοσιογράφοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :