Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΌΠΟΙΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΑΝΕΙ!… ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ….!!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,2% (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ… ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟ…
Πέραν των στοιχείων που προκύπτουν από τις απαντήσεις όσων δηλώνουν (τωρινή ή παλαιότερη) συμπάθεια προς τη Χρυσή Αυγή, η εντύπωση ότι η χαρακτηρισθείσα από τη Δικαιοσύνη ως «εγκληματική οργάνωση» δεν αποτελεί παρελθόν για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας φαίνεται να υπάρχει σε ευρύτερα τμήματα της κοινής γνώμης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις τέσσερις στους δέκα ερωτώμενους πολίτες εκτιμούν ότι οι τελευταίες εξελίξεις θα οδηγήσουν στο τέλος της Χρυσής Αυγής. Αντιθέτως, η πλειοψηφία πιστεύει, σε ποσοστό της τάξης του 43%, ότι θα ανακάμψει – άποψη που ενστερνίζονται επτά στους δέκα από όσους την έχουν ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές.
Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι, παρά τις αποκαλύψεις του τελευταίου εικοσαημέρου, ένα ιδιαιτέρως μεγάλο ποσοστό των πολιτών, που φτάνει στο 22%, δεν έχει πειστεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.
Το ένα τέταρτο του εκλογικού σώματος εμφανίζεται να επιθυμεί να εξακολουθήσει το κράτος να επιχορηγεί ένα κόμμα του οποίου η ηγεσία είναι προφυλακισμένη για το”αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :